mutlu04 Susambebis kendimi tokatliyorum artık düşünün bizde kar nedeniyle okul tatil Allah’ım sana geliyorum resmen diyorum üç oğlan değil üç canavar evde at kosusturuyorlar
Susambebis mutlu04 ya hahahag seni çok iyi anlıyorum Allahım bize akıl ve sabır versn delirdik çocuklarla🫣😆
0925 Susambebis 1 yaşında kızım sürekli ağlıyor ilk doğduğu günden beri aynı Bn artık intihar etmeyi düşünür oldum öyle kotuyum
Susambebis 0925 instagramda falan toplaşsak mı böyle anneler olarak😂 benim çevremde hep normal anen ve bebek ilişkileri var burda yalnız olmadığımı görüyorum aynı düşünce banada geliyor arada
Meral_63 Susambebis bende 14 günlük bebeğim var oturup ağlıyorum 🥹 alışmıyoriam resmen nasıl olacak bilmiyorum hep ağlıyor gazı var uyku yok ben uykusuzluktan sütüm kesilecek kesin
Meral_63 Susambebis bende 14 günlük bebeğim var oturup ağlıyorum 🥹 alışmıyoriam resmen nasıl olacak bilmiyorum hep ağlıyor gazı var uyku yok ben uykusuzluktan sütüm kesilecek kesin
Zeynepefem Susambebis benimki de bi donem boyle oldu ama doktora ne diye goturuyorsunuz doktor bişry yapamaz ki . Ppsikiyatriyse eğer ancak ilac verir onuda kullanmayin zaten kucuck cocuga yazik gunah