Gamzeee__ hayallliiim 4 yaşında oğlum var 16 haftalık gebeyim doğduğunda kısmetse 4.5 yaşında olacak bana kalsa 10 Sene daha yapmazdım🤣🤣🤣
aybike2212 hayallliiim 4 yaşında kızım var oğlum doğduğunda ablası ile arası 4.5 yaş olmuş olacak kızım çok hevesli kardeş konusunda umarım doğumdan sonra da bu kadar hevesli olur
Sayoss hayallliiim benim oğlanların arası tam 4 yaş 2 ay bence süper oldu büyük oğlumu psikolojik olarak bebeğe alıştırdık anlattık karnımı hep severdi öperdi bebek doğduğu zamanda hediye getirdi dedik şuanda bana çok yardımcı kardeşini çok seviyor ikisinede ilgiyi eşimle birlikte paylaştırıyoruz bu şekilde de kıskançlık yaşamıyoruz çok şükür 🧿 tam zamanında olmuş bana göre yaş farkı az olsaydı ikisi ile birlikte ilgilenmek çok zor olurdu tabi yinede sizi bilemem tavsiyem 4 yaş 🥰
mavipinokyo81 4 yaşında oğlum var hamileyim Doğana kadar 5 olacak inşallah iyiki böyle yapmışım bence tüm ilgimi sevgimi her şeyimi oğluma verdim şimdi birlikte kardeşini bekliyoruz kıskançlık elbette olur ama tolere edilebilir bir düzeyde olacağını düşünüyorum
aybike2212 Gamzeee__ bende 17+1 haftalık hamileyim benimkiler in arası da 4.5 yaş olmuş olacak gel sarılalım bacım
Sayoss aybike2212 gebelik sürecinde büyük çocuğu psikolojik olarak hazırlamak bence çok etkili oluyor doğum sonrası için bide bebek hediye getirdi meseleside etkili oluyor bizim oğlan diğer çocuklarda tablet görüyordu ama onda yoktu ona kardeşin tablet getirdi dediğimizde havalara uçtu sizde böyle çok sevineceği birşey alabilirsiniz
Gamzeee__ aybike2212 sarılakkk bacım sarilak gellldimmmmm😍🥰😍🥰🖤senin paşa geliyor bizimki daha bellisiz 😍nasıl geçiyor gebelik
aybike2212 Gamzeee__ Allah’ım gücüne gitmesin benim zor geçiyor ya bulantılarım halen devam ediyor birde iki gündür aşırı bir akıntım var anlamadım gitti senin nasıl geçiyor bacım 🙂
aybike2212 Sayoss biz ikinci çocuğumuzu öğrendiğimizden beri hazırlamaya çalışıyoruz kızımı çok şükür oda çok benimsedi artık bişey aldığımız da kardeşim gönderdi diyor kendisi bizde en azından doğum zamanı birkaç tane hediye almayı düşünüyoruz bakalım bizde de umarım etkili olur böyle devam eder
Gamzeee__ aybike2212 valla bende rezil durumdayım ne kusmam bitti ne ne bulantım su tükürük artısı zaten rezalet son dönemler bel ağrımda eklendi daha şimdiden Rabbim yardımcımız olsun 😍
seher_3590 hayallliiim kızım.suan 6 yasinda nasipse 2 buçuk ay sonra kardesi doğacak. Benim düşüncem 4 5 yaş çok ideal iki kardeş arasinda ben gurbette olduğum için bu kadar ara verdim birde kızımın bebekligi çok zordu hep gözüm korktu bu yüzden 🫠
gunesimekardes hayallliiim bence bunun bir standarti yok. Aile ne zaman hazjrsa o kadar yas olmalu. Ben mesela hep 1.5 2 yas olsun isterdim ama ilki buyumeden cesaret edemedim 4 yas olacak aralari. Ha dogru yas mi hala bilmiyorum yasamadan da bilinmez