asrin123 aysnrx şu an 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde ilk 330 du 2. Kanda 5 gün sonra 380 çıkınca kürtajı bile düşündüler kesin dış gebelik en iyi ihtimalle sağlıksız gebelik dediler. Ama ben beklemeyi tercih ettim ve oğlum şu an 4.5 yaşında iyi ki sabretmişim içinizi ferah tutun her şey zaten öyle ya da böyle olacağına varacak
aysnrx Beta sıralaması 14 Aralık 27,92 15 Aralık 58 17 aralık 64,84 19 aralık 97,11 22 Aralık 300 29 aralık 731,14 31 aralık 988,63
AslanEge aysnrx çok yavaş artmış canım üzülerek söylüyorum pek sağlıklı görünmüyor. Yine de en doğru bilgiyi doktorun verir
plnkrc aysnrx benim kızım da öyleydi 62 ile öğrenmiştim gıdım gıdım arttı sonra lekelenme yaşadım yerleşme kanamasıymış geç döllenme olduğu için yavaş ilerlemiş büyük ihtimal geç döllenme olabilir
AnneeeG1 aysnrx canım benimde ilk 1045 çıktı sonra 1321 en son ise 1524 falan çıkmıştı ilk kese göründü daha sonra 1 hafta sonra gttm kese büyümüştü 5+6 da hem bebek hemde kalp atışı duyuldu bende korkma ama iyi bir doktor seç ve sana gerekli ilaçlar verilmesini iste ben öyle yaptım devlet bana yüksek ihtimalle sağlıksız gebelik dedi özele gittim ilaçlar verildi önlem alındı çok şükür şuan herşey çok iyi gidiyor 11+6 yım şuan
AslanEge aysnrx inşallah boş gebelik değildir imkansız diye birşey yoktur ama 2 günde bir 2 kat artmalı diyor doktorlar sende biliyorsundur zaten hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
aysnrx AslanEge Boş gebelik yaşadım değerim çok güzel artmıştı onda baya 2 katı şekilde arttı ama bebek oluşmadı onu da yaşadım maalesef 🤷🏻♀️
AslanEge aysnrx Hiç üzülme herşeyin vaktini zamanını bilen Allahtır. 10 sene bizimde olmadı 10 sene sonra kendiliğinden arka arkaya oldu.
aysnrx AslanEge Maşallah allahım bağışlasın inşallah 2 düşük den sonra bir bebeğim oldu şimdi 2. Düşünüyoruz ilk denememiz bakalım hayırlısını versin rabbim 🥰
aysnrx plnkrc ay inşallah öyledir benim de bugün minicik kese görndü bı tık unutlandım bakalım hayırlısı olur inşallah 🥹
plnkrc Pelinnn2 kızlar nazlı oluyor galiba 🥲 kızım şuan 4.5 yaşında çok geç kendini gösterdi bir o kadar da çabuk geldi 24 gün önce doğmayı tercih etti 🫠
happy44 plnkrc inşallah benim de sağlıklı olur.. beta artışım düsensizdi en son bir haftadır beta bakmadık tekrar