Busranur_mnts kartanesi___ inşallah canım 🤗 zaten benimki 1 hafta geride kız bebek ben de minyonum sağlıklı doğsun diyorum tek
BlackFish2113 kartanesi___ üzme tatlı canını benimde yarın kontrolüm var. Bence genetikten de çok geçir baba da sen de kilolu insanlar değilseniz normal sağlıklı olanı bu.
kartanesi___ BlackFish2113 yani kilolu değiliz ama minyon zayıf da değiliz🥲bakalım 34. haftada tekrar gideceğim bu sefer özeldeki kendi doktoruma gideceğim. Dün gittiğim devletti
hizlivecocuku kartanesi___ benimkine 32 haftayla uyumlu dedi seninli normaldir aşkım ama benim ilki de bu haftalarda önde gidiyordu son haftalarda kendi haftasını yakalıyor kız bi de o kadar kilo alıyom bari çocuğa da yarasın 😅😅
demetov kartanesi___ kartanesi___ benim 1475 ti Senin aralık normal 38+1 de 2785 ti bugun kontrol var bakalm
kartanesi___ hizlivecocuku ben aslında çalışabilir raporu almaya gitmişken muayene oldum rapor almaya gittiğim için de devlete gideyim bari dedim ama ultrason aleti gerçekten çok kötüydü 😩2 hafta sonra özele kendi doktoruma gittiğimde bakalım ne diyecek 🤣
kartanesi___ hizlivecocuku benimki ultrason kağıdı bile vermedi 🤷🏻♀️ sordum ve bu alet desteklemiyor dedi☹️
istanbuldabiizmirli kartanesi___ 30.haftadan sonra her 2 haftada toplam 400 gr alması normal olan. 34 te 2000-2200gr olacaktır. Kilo alımı için muz, tahin, yumurta, ceviz, kefir, kaşar peynir gıdalarını beslenmenize dahil edin, farkı göreceksiniz.
kartanesi___ istanbuldabiizmirli teşekkür ederim bu 2 hafta boyunca yapacağım bakalım 34’te kaç çıkacak🥰