Ayseguls_baby aisenuraksu 20. Haftada vurulunca 24 de vurdurmak gerekiyor arada 1 ay olması gerekiyor ya. Ben 20 de vurulmadığım için 1 ay beklemedik 32 ye kadar vuruluyor karar verince gelirsin demişlerdi
aisenuraksu Ayseguls_baby Ben 27. Haftadan sonra tek doz tdap vurulmak istiyorum, bizim sağlık ocağı da 24 . Haftaya kadar vuruyoruz diyor. Demek ki daha geç de vurulur niye itiraz ediyorlar anlamadim.
Ayseguls_baby aisenuraksu ben de tek doz tdap vurulmak istiyorum dedim 32 ye kadar vuruyoruz demişlerdi valla ben 31+5 de vuruldum. Doktorum bu şekilde istiyor deseydiniz
aisenuraksu Ayseguls_baby doktorum söylediğim aşıyı 27 den sonra vurulabilecegimi söylüyor ama sağlık ocağı en geç 24 . Hafta diye tutturmus
hkyigit Kadın doğum hekiminizden kaşeli yazı isteyip aile hekiminize gösterirseniz 28. haftada yaptırabilirsiniz. Sağlık bakanlığından Aİle sağlığı merkezlerine giden yönergede Tdap 20-24 ikinci doz Td 28-32 göründüğü için yapmak istemiyolardır
saricivciv_ hkyigit doktora söyledim oda vereyim falan demedi bende istemedim hala aşıyı olmadım ama en kısa zamanda olucam artık 29.haftamdayım
orhismommmmmm Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim 19+4 günlük hamileyim ban bu dedıgınız aşıdan yapalım bidaha gelmeyin dediler tamam dedim. Bide 1 ay sonra gelin dediler siz yazmışsınız kafam karıştı valla
saricivciv_ orhismommmmmm benim şansıma kendi ebem yoktu başka ebe vardı o ebe de doktoruna sor istersen falan dedi ben internetten araştırmıştım daha once 28.haftadan sonra daha iyi koruyuculugu olur yazıyordu doktora sordum oda 30dan sonra öneriyorum ben dedi bende bekliyorum bidaha aramadılar sağlık ocağından
orhismommmmmm saricivciv_ Valla ben kendi doktoruma söylemedım sağlık ocağındaki doktor. Ol aşını bida gelme dedi bende öyle diyince oldum ne biliyim valla ya bir ay sonra gel 2. Yı yapalım dedi bari doktora sorayım gitmeyim
saricivciv_ orhismommmmmm siz iki doz oluyorsunuz ama ben tek doz olacağım için 30dan sonra önerdiler bana daha onceden tetanoz aşım vardı benim 3 tane yine doktorunuza sorun en doğru bilgiyi onlar verir size ama canınızı sıkmayın her türlü koruyuculugu olur ıkı doz olucaksınız çunku
saricivciv_ orhismommmmmm daha önce aşılarınız varmı onlara bakarak karar verılıyor sağlık ocagındakı ebeler
orhismommmmmm saricivciv_ 9 dene önce tetonoz olmuşum doktor da baktı ebe de baktı ol aşını dedi ama herkes geç olunca korktum işe yaramaz diye
saricivciv_ orhismommmmmm aşınızın süresi dolmuş sanırım ondan öyle demişlerdir benim 2019 da 3 doz tetanoz vardı ondan gerek görmedi tek doz dedi en iyisi doktorunuza sorun o size doğru bılgı verır bız sadece bıze soylenenı bılıyoruz yanlış yonlendırmek istemem sizi