Esma006 Beni bilen bilir geçen yıl 1 Kasım’da beta 2.30 du 11 Kasım’da 519 ile öğrenmsitim bugün regl günüm ve 2.5 çıktı 1 Aralık’ta 0.8 di en son sizce artar mı yine geç döllenme fln mdiir
gunes111 Esma006 canım geçen yılda adet gününde böyle bir değer aldıysan yükselir benim ablamda başına geldi
elifffada Esma006 Değerin onunde küçüktür işareti varmı yoksa yükselme ihtimali var benimde 2.93 ten yükselmişti küçüktür işareti yoktu
Esma006 gunes111 geçen yıla baktım ne alakaysa 5 inde hasta olcakmisim 1 inde vermişim 5 inde olmayınca annem 5 gün daha bekle dedi git ver bu şekilde oldu
Esma006 elifffada canım geçen yıl ki hamileliğime baktım da onda da varmış<2.30 Muş 10 gün sonra 519, olmuş
elifffada Esma006 Hayırlısı olsun inşallah vardır ne olacağına akıl ermiyor Rabbim nasip edecekse hiç umut yokken oluyor inşallah sende bu mutluluğu heyacini yasarsin
mutl Esma006 benim de aynısı oldu 2 yıl önce adetten 5 gün önce beta 2 iken adetin olması 2. Günde 500 küsürdü. Normalde betam 0. Küsür
ilaydarabiaoz Esma006 iki gün sonra tekrar ver canım benim 1.93den yükseldi ümit vermek istemiyorum ama neden idrar testinde çıktı ki 🥺🤷🏻♀️
Esma006 ilaydarabiaoz yanılma payı diyen oldu aslında burda ilk 30 saniye de çıkmaz ya idrar anca yükseliyor 🤭 olmaz isem vericem tekrar bakalım
st23 Esma006 days doctor maalesef yalancı pozitif veriyor bana da verdi kan verdim 2 çıktı google yazınca hemen herkese aynı şekilde vermiş