Bussraayy ebrukocak özel oda yoğunluk yoksa veriyorlar ama ben özel oda yerine normal odada kaldım yanımdaki yatağı doktor bey boş bıraktırdı ki eşim rahat kalsın diye . Çok yardımcı oluyorlar gerçekten çok memnun kaldım
ebrukocak Bussraayy yaa buna sevindim benim yanımda kim kalacak daha belli değil zamanda var şimdilik ama eşim kalırsa ola ki diye sormak istedim özel oda 7 taneymiş dün hemşire öyle söyledi bakalım inşallah bana da yardımcı olurlar
tmued Yusra12 merhaba evet bugün çıkıyorum inşallah doğurdum odalarda sizi sordum ama bulamadım siz nasılsınız yapmadınız mı doğum 🥰🌸 çok şükür biz sağlıklıyız her şey yolunda
Yusra12 tmued merhabaa biz dün doğum yaptık. Sizden mesaj bekledim ama göremedim. Nasılsınız bebeğiniz nasıl? Nasıl bi süreç geçirdiniz?
tmued Yusra12 yazdım size ama görmediniz sanırım🥰 siz nasılsınız alışabildiniz mi bebeğim 20 günlük oldu bile 😍
hacidemirkiran1984 Bussraayy bn tüp bebek olduğum ıcın belkı bı bılgınız vardır sezaryanmı yoksa normalmı yaptırıyorlar doğumu