Yusra12 Hacettepe üni takipliyim. Hastane ihtiyaç listesinde nst bandı, yatak koruyucu, çarşaf gibi bana göre hastanenin karşılaması gereken ihtiyaçlar yer alıyor. Sizce bunları almalımıyım? Sizin hastaneniz bunları istedi mi?
Havin49_ Yusra12 onlar napcakmış özel de bile nst bandı istenmiyorken ben olsam asla almam dediğinizi hiçbişeyi almak zorunda değilsiniz
Bussraayy Yusra12 bende orada takipliyim , nst bandı alın çünkü herkes kendi bandıyla gidiyor orda bulunmuyor nst’ye gireceğinizde giremezsiniz . Ben sorduğumda hijyen açısından olduğunu söylediler.
Fuunndaaa Yusra12 hijyen açısından kendiniz götürseniz dha iyi olur çarşaf vs geri söker getirirsiniz doğum sonrası tıp fakülteleri hijyen açısından yetersiz kalabiliyor kendiniz için alıyorsunuz sonuçta bunları
sudekaplan Yusra12 bende orda takipliyim banada verdiler onu yarı özel diye biliyorum orayı ve fazla istek bence
Yusra12 Havin49_ açıkçası bende şaşırdım listeyi görünce, almayı düşünmüyorum sonrasında sorun yaşar mıyım bilmiyorum 😔
Yusra12 Bussraayy gözünüz aydın füle güle büyütün bebeğinizi sağlıkla huzurla. Hacettepeden memnun kaldınız mı bu süreçte benim biraz tereddütlerim var doğumumada az kaldı merak ediyorum süreci
Bussraayy Yusra12 çok memnun kaldım gerçekten çok ilgililer hem benimle hem bebeğimle . İçiniz rahat etsin . Güzel dilekleriniz için sağolun
Bussraayy rosesally teşekkür ederim 🌸 olumsuz bir şey yaşamadım çok şükür bütün hemşireler doktorlar herkes inanılmaz ilgiliydi 🌸 özel oda istedik yanı boş olan odayı tavsiye ettiler hatta refakatçiniz daha rahat eder yatar dinlenir diye . En korktuğum şey başkasıyla olmaktı ama hallettiler ellerinden geldiğince tekli koyuyorlar ama yoğunluğa göre değişir tabi
rosesally Bussraayy Çok şükür sizin adınıza sevindim❤️ Evet bana da ekstra bir yoğunluk olmadıkça ki çoğu zaman olmuyor tekli veriyoruz dediler. Emzirme ve ayağa kaldırma konusunda yardımcı oluyorlar mı? Bana eşim refakat edecek başka kimseye gerek yok biz sana eşine bebeğe yeterince yardımcı olacağız dediler uygulamada yaparlar mı bilmiyorum😂 Ten temasına ve anne-bebek bağına önem veriyorlar mı? Doğumhaneden anne bebek birlikte mi ayrılıyor? Ben sezaryen olacağım nasıl olacak diye tedirginim
ebrukocak Bussraayy sağlıkla büyütün bebeğinizi ❤️🌸 benimde 2. gebeliğim 21+6 haftalık Hacettepeye gidiyorum polikliniğe doğuma henüz var ama özel oda bulmak kolay mı diyeceğim ama yoğunluğa göre değişiyordur herhalde özel oda ücreti nedir bilginiz var mı
Bussraayy rosesally benimde eşim kaldı yanımda aniden olduğı için kimse gelemedi hiç sıkıntı olmadı . Ama bizim ikinci çocuğumuz olduğu için eşim yaptı zaten onlardan birşey istemedi ama isteyenlere yardım ediyorlardı . Doğumdan sonra direk yanağıma koydular beklediler biraz sonra aldılar . İlk ayağa onlar kaldırdı odada , yürüttüler .
Yusra12 sudekaplan evet maalesef artık yolun sonuna yaklaştık sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım onları da geçtim artık