rumeysa_4646 Kızlar selam , 6 aylık bebeğim var ve tekrar hamileyim bunun psikolojisine az çok hazırladım kendimi ama düşünmeden edemiyorum benim gibi olanlar var mı aralarında bir yaş olacak birbirlerini kıskanırlar mı tecrübeli olanlar yardım edebilir mi ?
QueenBahar_ rumeysa_4646 korkma canım hic bişey olmuyor benim kızım 8 aylıkksn hamile olduğumu öğrendim hatta tesadüfen öğrendim Ama iyikide olmuş arkadaş gibiler
aselinannesi38_ rumeysa_4646 benimde kızım 5 aylıkti öğrendiğimde oglusuma 22+4 hamileyim alisicaz aşkım
annekiz6141 rumeysa_4646 1 yaş bi sıkıntı olmaz tam kıskançlık algilicak yaşta olcagini sanmıyorum büyüyünce çok bağlı olucaklar birbirlerine ikiz gibi düşünün.. Hiç evhamda yapmayın benimkiler arası da tam 3 buçuk yaş olucak kızım 3 yaşında 13+3 haftalık hamileyim 🌸
Melismelo Bende 6 aylık bebeğim varken hamile kaldım şuan 29 haftalık oldum oğlumda 12 aylık 😅 ama benim 3 yaş bir cocuğum daha var
rumeysa_4646 Melismelo aslında çokta vahim bir durum değil ama işte tepkiler nasıl oldu ? insanların ağzı torba olmadığı için neler duyacağımı az çok tahmin ediyorum
Melismelo rumeysa_4646 malesef ben kötü tepkiler aldım hem eşimden hem ailemden zaten korkarak söylemişdim, aldır aldır diye başımın etini yediler umarım sizde güzel gecer
tprk64 Oğlum üç yaşında 11 haftalık hamileyim buna rağmen geçen hafta aldırmaya gittim herkes oğlundan çıkar yapma dedi diye korkup vazgeçtim ve hala hazırlayamadım kendimi siz nasıl hazır olabiliyorsunuz helal valla
rumeysa_4646 tprk64 dünyanın sonu değil benim ikinci evladım olabilir ama onun bir tane annesi olacak aldırmayı asla düşünmedim tabiki kolay olmadı psikolojimi rahatlatmak ama o kadar da Karalar bağlamadım nasip dedim
papatyakokulugece annekiz6141 ne sıkıntısı olmicak rezil olunuyor benim çocuklarım arası 21 ay zor bacım çok zor ama bi şekilde yapılıyor
rumeysa_4646 Melismelo yok eşim ve ailemden kötü tepki almadım bana moral verdiler genel anlamda ama zor olacağının farkına da vardırarak yaptılar bunu gurbette olmadığım için tekrar şükrettim
alpkerem26 rumeysa_4646 evet ben de varim oglum suan 7 bucuk aylik ve ben 9 haftalik hamileyim aralarinda tam 15 ay olucak kiskancliktan cok bakabilicek miyim yetebilcek miyim dusuncesi var bende
adl_12 rumeysa_4646 5 yaş kızım 9 aylık kızım ve şuan 9 haftalık gebeyim.. Tamamen sürpriz oldu ama Rabbimin bi bildiği vardır dedik 🌸
annekiz6141 papatyakokulugece O her çocukta aynı maalesef yapçak bişey yok.. Ya önlem alınacaktı ya da başa gelen çekilecek mecbur 😄 ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen 🙊
papatyakokulugece rumeysa_4646 kıskanma var benimkinde 21 ay ara seninki kiskanmaz gibi ama çok zor bi süreç seni bekliyor
atesvesu rumeysa_4646 kardeşim ile aramızda 9 ay var yaş bile yok hiç kiskanmadik birbirimizi ikiz gibi büyüdük seninkiler de büyür hiç endişe etme