AlyaSu bsr27 gayet iyi canım bizde 29 haftalık olduk 4 kilo aldım kızımda 27+6 da 1 kilo 100 gramdı 😊 bu şekilde devam et son aylar çok kilo alınıyormuş
Hulyalp bsr27 cok iyi canim ama bundan sonra dikkat et. Bizde 5 aylik olduk cok aukur ikizlerim var 8 kilo almisim. Kime desem normal diyo bana fazla geliyo. Gorunuste top yutmus solucan gibiymisim 🙃
Asiacr Ayda 1 kilo desen iyi bence ama son 3 ay biraz dikkat etmende fayda var. Saglikla gelsin minik kuzun insallah..
031965 Bebek sağlıklıysa güzelce besleniyosa senin aldığın kilonun iyi ya da kötü olmasının bi önemi yok. 6 ayda 20 kilo almadığına göre endişe de etme 😄 6 kilo gayet iyi normal
Polo Mesela napıosnz bu kadar az kilo alıosunuz Abur cuburum yok, çok yemiyorum. Ne bilim ya 36. Haftamdayım 25 kilo aldm 😀😂
reyhan_55 Hulyalp bene 21+6 haftalık ikizlere hamileyim benim de karnım baya çıktı en son 4 kilo almıştım acaba bu kadar karnımın çıkması normal mi diyordum sizin de aynı sanırım
Hulyalp reyhan_55 normalmis hangi doktora sorsam normal gayette iyisin diyor. Artik saklayamiyorum kiyafetlerle o derece cikti