nnur20 Betam 19.50 çıktı progestron ise 27 , iğne etkisi olabilir mi yoksa gebelik var mıdır sizce. Sağ kasığımda yanma oluyor ara ara ve beyaz akıntım var
susuletta nnur20 bende iğnenin 12. Günü yapmıştım ve pozitif çıkmıştı çok şükür şu an 15 haftalığız bildiğim kadarıyla 10. Günden sonra iğne etkisi gidiyor bence hayırlı olsunn 🌸
myangelson nnur20 12. Güne bu değer kalmaz diye düşünüyorum gebelik olma ihtimali var ama tabi 14. Gün tekrar kan verilmesi daha garanti olur
dlk4416 nnur20 ben de 18 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum dün öğlen 12. Günümde kan verdim 4.61 çıktı inşallah iğne etkisi değildir yarın yükselmiş mi diye tekrar kan vereceğim 🥹🥹
nnur20 dlk4416 askm 5 e kadar iğne etkisi demişti doktorum bana 15 gün ver ben geçen sefer 15 günde öğrendim
myangelson nnur20 o detayı atlamışım o zaman hamilelik olma ihtimali yüksek çünkü çatlatma iğnesinde progesteron yükselmiyor diye biliyorum
dlk4416 nnur20 Allah razı olsun 3 aşılama oldum bu sefer sadece yumurtam kendiliğinden geliştiği için çatlatma iğnesi olmuştum çok ümitliydik bu sefer fazla üzüldük ama vardır bunda da bi hayır demekki daha zamanı değilmiş 🥹