meinbaby_ senaakck ben Cerrahpaşa Murat Dilmener ise öğretim üyesi perinatolojide yaptırdım. 3070 ödedim
Derya2 senaakck Ümraniye de Doçent doktor Erbil Çakar’a 3 hafta önce gittim çok memnun kaldım çok ilgilendi her ayrıntıyı anlattı 4900 dü fiyatı suan kaçtır bilmiyorum tabi
balbebek2226 senaakck anadolu yakası bağdat caddesinde 4800 e yaptıracağım ilk bebeğimide oraya gitmiştik cok memnun kalmıstım
nur3414 İstanbul anadolu yakası pendik medipol hastanesine randevu buldum ama daha gitmedim 5.500 tl fiyat verdiler hay beye gideceğiz
semosderler2 Avrupa yakası için bir kaç yerden ücret aldım , kendi hastahanem Medipol mega 14 bin , koç üniv hastanesi 8220 Esenler Avicenna 4 bin
dryyvz adnufff ben çok memnun kaldım devletti ama çok güzel inceledi kafasına takıldığı yerde profesör bi doktor çağırıp danıştılar çok ilgilendiler
meinbaby_ senaakck evet memnun kaldım 30 40 dakik boyunca herşeyine baktı . Buradaki yorumları da iyiydi Ayşegül hanımın
Rabiul senaakck geçen hafta Mecidiyeköy Aytül çorbacıoğlu 7 bin , nakit 6.300 2024 de 4 bin fln vermiştim heralde
kayrosmom Beylikdüzü Op. Dr. Altan Cebeci 6000₺ çok ilgiliydi 10 tane baskı görüntü ve 150+ dijital görüntü verdi