mervekadir Kizlar 15+5 gebelik belirtilerim kayboldu karnım hafif sertleşmişti şimdi sanki yumuşamış gibi göğüslerimdeki hisler tamamen kayboldu benim gibi olan var mı çok endişeleniyorum
tosbik_06 mervekadir evet sabahları kalkardım karnım dümdüz akşama doğru büyürdü ilk gebelikte. Çok normal
Username06 mervekadir sizinle aynı şeyleri yaşıyorum şu an 5+2 kese gördüm ama belirtilerim kayboldu sanki göğsüm yumuşadı falan sizin sonucunuz nedir metak ettim
senaninannesi_ mervekadir karnına dokun sıcaksa bişey yok buz gibi soğuk olmasın ama normal yani 19. Haftamdayım bende bazen bu durumu yaşıyorum olabilir bazı günler farklıyız hormonların dengesizliği yani
aslig mervekadir aynı şikayetler ile o haftalarda acile gitmiştim karnım rahatlamış bomboş olmuş gibiydi. Bebek döndüğü için rahatlamışım meğersem. Yine de acile git canım için rahat etsin hemen bakıyorlar.
mervekadir tosbik_06 göğüslerim çok yoğundu hep şimdi tamamen gitti çok korkuyorum hareket etse rahatlicamm 😓
mervekadir Es07 15 gün önce gittim her şey yolunda demişti ne bileyim birden bu kadar iyi hissedince endişeleniyorum
mervekadir Username06 hiç bir sorun yokmuş sizde korkmayın bazen tamamen yok oluyor bazen yükseliyor belirtiler gönlünüzü ferah tutun
duygu2772 Username06 çok şükür bebeğiniz sağlıklı olsun da ben de endişe ediyorum ya kese göründü de henüz bebek görünmedi belirtiler iki gündür yok boş gebelikten korkuyorum