Sis Sedakara aç kalmamaya dikkat et canım ac kaldıkca dha cok bulanır miden, cubuk kraker bulundur yanında
sonsuzmasalim Aymet27 benimki 9 ay sürdü ve 9 ay kustum🙈 ama yinede biraz bastiran seyler bulabiliyordum tamamen gitmesede
Saratln Sedakara Canım 10 haftadan sonra benimki hafifledi ama benim sadece akşamları bulanıyordu. Baharatlı şeyler yeme asitli şeyler acı şeyler.. Elma tuzlu kraker leblebi iyi gelebilir..
Ceylann Sedakara bende çok çektim 22. Haftadayim artık bitti ama ayvayi da tavsiye ederim tuzlu çubuk ve lebleebiyi çok tukettim ama tek söyleyeceğim bu geçecek az daha sabır ve suyu da icebildigin kadar iç
Elffertn Sedakara Allah kolaylık versin cnm bnmda 6.haftamda başladı nerdeyse 2ay sürdü 4 ayımda kesildi sabah akşam çıkartıyodum birşey yiyemiyodum yemeği zor pişiriyodm şükür geçti gitti valla
Sedakara Elffertn aynen canm cok zor oluyor ins fazla uzun surmez baska memleketteyiz esimin isinden oturu kmsem yok burda inan cok zor oluyor yemegi bile zor yapiorm senin dedgin gibi
Yalinn8 Sedakara malesef benim de su iyi geldi diyebilecegim bise yok sadece sunu önerebilirim kustun diye ust uste bise yemek zorunda hissetme dha kotu oluyor, bekle daha iyi hissettigin anlarda faydali seyer tuket, dilerim en kisa zamanda gecer
Elffertn Sedakara aynı durumdaymışz cnm bnm de eşimin işinden memleketten uzaktayız kimsemiz yok arkadaş yok
melegiminannesi Hafif şeyler ye yağlı şeyler yeme bol bol yürüyüse cık salatalık iyi geliyor mide bulantısına bilmiyorum bende öyle oldu ekşi şeylerle mide bulantımı kesmeye calıstım yada salatalık yedim tuzlu kraker daha cok midemi bulandırdı benim şuan 11 haftalığım
Sngl_mhmt Benim 4. Ayım bitti hala kusmaya devam sabah daha kahvaltıya oturmadan 4 kere kısuyorum ilaç içince duruyor akşama yine aynı oluyor ama senin inşallah öyle olmaz ama içimi bastıran tek şey ayva bi parça yiyorum midem bulandıkça sende bi dene istersen