rumeyyurmom zfrnemos ayy ben bugün kafayı yemişim o zaman sabahtan beri temizlik yapıyorum hava güzel diye yaptım balkon falan yıkadım çıplak ayakla 🤦🏻🤦🏻
yaseminkarakus0728 rumeyyurmom hayırlı olsun umarım en güzel haberi alırsın canım. Bende 23 Aralık’ta ignemi vuruldum bekliyorum
rumeyyurmom yaseminkarakus0728 yaa neden ama gün doğmadan neler doğar Allah’ın izniyle tutar ya iyi düşünün iyi olsun 🥲🤍
yaseminkarakus0728 rumeyyurmom benim 22 Aralıkta degerlendirdik 23 Aralık’ta ignemi oldum ve 24 Aralık’ta değerlendirdik eşimle aramız limoniydi degerlendiremedik başka o yuzden
London2334 yaseminkarakus0728 canım aynı gün iğne vurmuşuz ben bugün evde test yaptım negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş bakalım yükselecek mi
rumeyyurmom yaseminkarakus0728 bir de benim dünden beri aşırı göğüs hassasiyetim var ya iğneden ya yumurtlamadan 🤦🏻
yaseminkarakus0728 London2334 ben daha test yapmadim 7 Ocak kan vericem ama umudum yok ya. Sen ne zaman kan vericen yada ne zaman test yapican inşallah pozitif görürsün. Acaba bende mi test yapsam pazartesi gunu
yaseminkarakus0728 rumeyyurmom bende belirti hiç yok. Kzimda da ilk 5 hafta hiç belirtim yoktu ama 5. Haftama girdim bulantı birden başlamıştı tam 6 buçuk ay bulantı ve kusma sürmüştü
London2334 yaseminkarakus0728 canım dün test yaptım negatifti bugün post açtım bak istersen aşırı silik kuruma çizgisi gibi bişey çıktı yarın tekrar yapıcam çıkmazsa adetimi beklerim