rvsss 29 haftalık olduk artık Çok kararsızım normalde de kararsız bi insanım böyle mühim bi konuyu basite almak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum😅
rvsss esralgn 28 de kontrole gittiğimde dönmemişti ama doktor normal dedi daha cok değiştirir dedi %90 dönüyorlar doğuma kadar dedi aynı endişeyi ben de yaşamıştım da😅
Btl0101 rvsss Bir oğlum var adı ayaz eymen kızımın inci su bunda da ipek istiyorum ama karar veremiyoruz 🫠🤭
beyzzsenturkkk rvsss ilk kızımın adı Afel 3 yasında su an 2. kızıma hamileyim 19 haftalık ve Âlâ koyacağım babası da Karen istiyor Âlâ net ama Karen değişebilir
Gamzeee__ Merhaba sağlıkla alın kucağınıza en son gittiğinizde 16 hatlftalikdik cinsiyet belirsizdi kız Olursa Asya düşünüyoruz Alya da olabilir erkek olursa Mert 🥰
elfdokan Karahisari huyu suyu nasıl Karahisari hamile misiniz acaba ben de akça koymayı düşünüyorum huyu suyu nasıl sormak istedimm :)
mom_51 Kızım olmayacak ama eşim kız olursa ada ismini istiyordu , bende ruya ismini çok beğeniyorum. Yalnız ü değil u ile 🤭
icidisibiranne Biz de karar veremiyoruz listemiz şöyle: Gökçe, Mira,Beren, Miray, Derin, Sare, Berra, Devin, Duru, Özgü, Özüm belki size de fikir olur 🫠
rvsss icidisibiranne tesekkür ederimmm bizimde lise Sizinki gibi baya kalabalık umarım doğurmadan karar verebiliriz😂
tutuca Nur1290 benim kızımın adıda Ahsen okadar güzel yakışıyor ki birde anlamını sorduklarında en güzel demek okadar güzel bir his ki hala net değilseniz bence kesin koyun hiç pişman olmadım 😍
sumeyyehmz rvsss baya bi gökçe olarak kaldı sonra ani kararla berene geçip son karar olarak beren oldu 😌
carolina07 sumeyyehmz biz cinsiyet pastasına bile gökçe yazdırdık alıştığımız isimden vazgeçmiyoruz benimsiyoruz o yüzden gökçe olucak💕
svlsu kusmm söyleme valla biri vardı ela vela bel Bella tüm isimleri saydı sonra bi isme karar verdi bana ismi sorup duruyordu karı yemedi içmedi ne alcan napcan diyordu bir gün arkadaşlarım bak çabuk dediler baktım ki kadın benim koyacım ismi komple çalmış konsepti bile sonra beni engelledi söyleme valla güven olmuyor kimseye bide soruyorum başka ismi kalmadı diye evet diyo arsız arsız