tugbaustuntas mels33 sanmıyorum ya bende çok yedim şimdi mide yanmam çok yiyemiyorum pek🥲 ama başlarda çok yedim hiç kendimi sınırlandırmam onu yemeyim bunu yemeyim diye canımın çektiğini azda olsa yedim turşu acı biber çok yedim başlarda şuan 32 hafta 1900 Gr 🥰
mervein14 mels33 ben 14. Haftadan sonra düzeldim seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun ama geçiyor merak etme
eed21 mels33 Gelişimle alakası yok kilonun aslında doktorum bebeğin gelişimi iyi sorun yok dedi gerekli proteinleri falan alın sorun olmaz Allah’ın izniyle
mels33 eed21 herkes diyor yemezsen gelişmez oysaki ben yiyorum ama fazlada yiyemiyorsun ceviz meyve felan yiyorum d vitamini içiyorum etrafımızdakiler korkutuyor insanı
mervein14 mels33 gelir canm inan beni de bir görseydin bende hiç gelmeyecek sandım. Eyvah dedim yavruma nasıl kilo aldıracam diye endişelenirken geldi şükür. Az sabır
mels33 Melike3506 bendede hiç biri yok ama bazı yemekleri yiyemiyorum bide sivaslı. Olduğum için oranın yemeklerini aşeriyorum madımak etliekmek felan 😅
Havin49_ mels33 ben 18 haftaya kadar bi bardak su bile içemiyordum malesef 29 haftalık ikiz gebeyim hâlâ iştahsızım ama en azından yiyip içebiliyorum 18 haftaya kadar 7 kilo verdim verdiğin kilonun tamamını bile daha almadım
nursenasu27 mels33 3 ay içinde bende öyleydim çok zayıfladım sonra bi başlıyorsun yemeklere gece bile kendini durduramıyorsun bi bakmışım 64 oldum yine bi baktım 71 şu an 75 falan olmuştur bu pis boğazlıkla daha neler olur bende
Havin49_ mels33 su güzel bişey Cnm içebiliyorsan ne güzel ben de şuan çok su içiyorum ama yemekle pek aram yok