Havin49_ ikiprensesannesi___ 😀😀 aynısı valla ama zamanında gelsinler ben daha 29 haftalığım beklesin lütfen
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ tamamda böylede işler dağ olur sonra sezaryenli halinle nasil halletcen
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ anlıyorum seni canım bende öyleyim çünkü aşırı derece de halsizlik bitkinlik var ütüyü yaparken çok zor yaptım ama ilerleyen haftalarda hiç yapamam biliyorum kendi kıyafetlerim duruyor daha bakalım onları ne zaman yaparım
Fatma_furkan1996 penbe_karisi orda da çok güzel şeyler vardı evet ben pentiden aldım canım 1 alana 1 bedava vardı ☺️
atesvesu ikiprensesannesi___ Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah günler geçer mi acaba şu post açılır mı “ Nisan anneleri ” diye bende nisani bekliyorum 🥹
zorbasinceren atesvesu geçer geçer ne kaldı surda son 3 ay bu günleri çok ararsın hele son ay asla uyuyamiyorsun zaten gobüsten😂😂😂
ikiprensesannesi___ atesvesu geçer geçer su gibi geçiyo valla 🥲Rabb’im sağlıkla vaktinde evlâdına kavuşmayı nasip etsin inşallah🥰
Bernaa37 ikiprensesannesi___ 39 haftalık 4 gunluk hamileyim ama huc bı belirti yok nezmn gelcek saglıkla gelsın inşallah ama 😉
btl194 ikiprensesannesi___ sonnnn 3 haftam kaldı sabırsızlıkla bekliyorum ama korkuyorum da sezeryan dan🥲
zorbasinceren ikiprensesannesi___ son 11 günüm kaldı heyecanlıyım stresliyim biran önce minigimize kavusalim sağ sağlim hepimiz😂🤎