daisy__ Gokturkmom_ ay bende sevmiyorum bi tuhaf o değil geçen eşimin teyzesi memlekette hindi besliyor aramış eşim iş için olduğunuz yere geliyor bi hindi yolluyum keser yersiniz dedi cinnet geçirdim 😂😂😂
kimchikimdi Gokturkmom_ Fırında kanat ve patates Salata Acılı yoğurtlu meze Benim yemek konusunda gelişmem lazım 😂😂
Gokturkmom_ kimchikimdi Meze bende hazırlayacağım ya bi kaç çeşit😋Eline sağlık canım zamanla pratikleşirsin
kimchikimdi deletedmom43191 Oo çok güzel asko annemlere gitmeyi düşündük ama ailecek ilk yilbasimiz olacak diye basbasa kalalım dedik
Gokturkmom_ deletedmom43191 Hakkımı yemeyim ne istersem yaparım😂Buraya foti atmaya çekiniyorum ama moma yani hamişler çok canları çekerse diye 🥹
deletedmom43191 Gokturkmom_ biz öyle yapmıyoruz en bas tepsiye soğan patates biber koyuyoruz onu bi tuz karabiberle harmanliyoruz üstüne soslu tavuğu koyuyoruz ustunede domates koyup veriyorum fırına 🤣
daisy__ deletedmom43191 pirinç pilavından yanayım eşim bulgur hayatta yemez 🥹tamm aşko Allah razı olsun ben menüyü oluşturdum çorba tavuk pilav salata tatlıyı kocaya kitlerim meyve kuruyemiş belki kestane de alırım oldu bitti 😂😂😂😂
kimchikimdi deletedmom43191 Kız valla bizimkiler her hafta çağırıyor benim esim gitmiyor kimseye annemler laf söylüyor ya cocuk oldu bi kere gittik o da zorla en son kavga edecem bakalım ne zaman
Gokturkmom_ kimchikimdi Süreklş gitmeye gerek yok zaten sende zorlanırsında insan özlüyor haklısın döv kocanı😂😂😂😂