ranakcck Adetim 3 gün gecikti test yaptım silik de olsa bi çizgi gördüm bi test daha yaptım daha belirgindi sonra gittim kan verdim betam 55.9 çıktı
1_Pandackk ranakcck hayırlı olsun hamilesiniz iki günde bir artışa bakın sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🤍
fztanne_ ranakcck canım 24ünde kan verdim 50 26da verdim 137 29da verdim 551. Hamilesin umarım artışların da güzel olur hayırlı olsun
ayseugurlu 25 aralık 24.66 28 aralık 56.99 30 aralık 85.88 Kızlar 10.11.12.13.14 aralık yumurtlama gördüm regl olmam gerekm tarih 24 aralıktı ilk kanı regl gecikmesinin 1. Günü verdim 26 aralıkta sizce nasıl beta degerleri sanırım geç döllenme benimki
Elfksogl ayseugurlu canım düşük maalesef seni üzmek istemem ama kimyasal olabilir umarım sağlıklı olur yinede öyle birşey olursa üzülme bende geçen ay kimyasal geçirdim 😔
flowerg ayseugurlu artışlarınız normal öyle iki günde bir iki karı olmak zorunda değil %60 lık bir artış olsada yeterlidir bu sonuçlarınız da normal gözüküyor şuan kadın doğuma gitsenizde bir şey görünmez o yüzden değerin 3000-6000 olmasını bekleyiniz yani 2 günde 2 katı olucak şekilde hesap yapın ona göre sıra alın gidin eğer değeriniz beta hcg 3000 ve üstü ise ultrason da görünür
Cinarsaitinannesi ayseugurlu en az %60 artması lazım yani sizin en az 91 olmalıydı değer. 2 güne bir kan vermeye devam edin ayrıca bütün kanlar aynı yerde mi verildi
zfrnemos ayseugurlu aynı yerdemı verdınız vermeye devam edın bence aynı yerde aynı saatte olacak sekılde
ayseugurlu Elfksogl iyide düşmesi gerekmezmi degerlerin bide ilk yaptıgım test 25 aralık yeni yani daha
ranakcck fztanne_ kasık ağrım var ya o beni biraz korkutuyor yarın 2. Kanı vericem acile gideceğim bakalım ne diyecekler
Elfksogl ayseugurlu canım inşallah sağlıklıdır ilk isteğimiz bu tabiki ama yükselme az olmuş 2 günde en az 2 kat artması gerekiyor sağlıklı gebelikte benim 22 47 121 olarak arttı sonra 57 ye düştü sonra geri 100 oldu dış gebelik diye korktum ağladım helak oldum Allah’a dua ettim kimyasal olsun diye çünkü benim dış gebelikten diğer tüpüm alındı tek tüplüyüm öyle birşey ki önce bir bebeğim olsun diye dua ettim hamile kaldım dış gebelik olmasın kimyasal olsun diye ağlamaya başladım Rabbim herşeyin en iyisini bilir umarım sağlıklıdır ama artış az 😔
ayseugurlu Cinarsaitinannesi hayır aynı yerde verimedil yaptıgım 2 si aynı yerde verildi 3. Olanda saglık ocagında ama dedifim gibi planlı gebelik 25 aralıktan önce test yaptıgım zaman negatif çıkmıstı ben 26 aralıkta testte gördüm pozitif oldugunu o yuzden kan vermıstım yenı oldugunu düşünüyorum döllenmeninde geç oldugunu dğşünüyorum zaten 6 ocak gidicem doktora daha vermem kan gidene kadar
Cinarsaitinannesi ayseugurlu hayırlısı olsun o zaman ama kan versen değerin 2 bin falan olunca gitsen daha iyi olurdu keseyi de görürdün o zaman
ayseugurlu Cinarsaitinannesi Acelesi yok ya sonuc olarak varsada çıkar ultrasonda zaten şimdi gitsem doktorda bişey göremezki daha yeni çünkü sonuc olarak 2 aylık hamile degilim şuan en azından hamıle oldugumu biliyorum şuan test bile yaptım bariz koyu cıktı 2 çizgi önceden kanmı varmıs sanki bizde takıntılılık oldugu ıcın durmadan kan verıp kendımızı üzüyoruz zaten hayırlısı olsun bakalım
1_Pandackk eslem2121 kusura bakma canim yeni gördüm 🙈iki bebekle çok zor artık fazla aktif olamıyorum iyiyiz çok şükür de biraz meme reddi sorunumuz var nasıl aşacağız bilmiyorum memede ağlıyor uykuda vermeye çalışıyorum 🤦🏻♀️
zfrnemos ranakcck hayırlı olsun aynı yerde aynı saatte vermeyı unutma canım hersey gonlunce guzel bı hamilelik gecır ınsallah 🌸