Naze2005 Kızlar devlet 3. Çocuğa 2 yaşına kadar 150-200 arası para veriyomuş her ay bunun gerçeklik payı varmıı varda nereye başvuru yapılıyo
CnsyeniHamile Naze2005 her çocuk başına ücret var ama 1 kereye mahsus öyle bişeyin olacağını çok zannetmiyorum ben açıkcası
Sengulkrgz Naze2005 evet dogru aliniyor 300 sanirim aliyor bir tanidigim fakat durumu olmayanlara veriliyor...Kaymakamliga basvurmustu o dogumdan bu yana aliyor...
YudummBall Vefas muhasebede calıstım agi ücreti dışında bi bilgim yok bide süt parasını babayada veriyorlar esi çalışmıyorsa onun dışında gerçeklik payını arastırmak lazım canım söylediğini
Naze2005 CnsyeniHamile devlet 3. Çocuğa teşvik amaçlı böyle çıkarmış ama gerçeklik payı nedir bilmiyorum
Naze2005 Komşumun eltisinin 2 çocuğu vardı üçüz doğurdu yani 5 tane oldu devlet her ay 1000 tl para veriyodu 2 yaşına kadar ondan duymuştum 3. Çocuktan sonra 2 yaşına kadar aylık para veriyo dedi
esra_nur Memurlar içindir bence o. Çğnki ben memur eşim evlenince maaşı arttı. Şimdi çocuk olunca da artacakmış. Ama tabi çok yüksek değil tam bilmiyorum olsa olsa 100-200 arası bişeydir
YudummBall esra_nur Devlet icin değil o sigortalı calısan bütün işçiler icin esi çalışmıyorsa ve cocuk basına belli bi ücret alır AGİ adı altında ☺️