dlk4416 Kızlar sizce ihtimal varmıdır doktor ortada bi değer gebelik olabilir dedi 3 kez aşılama oldum tutmadı 18 aralıkta öğlen 12 dençatlatma iğnesini yumurtam 20 mm iken vurdum 30 aralık öğlen 2 de kan verdim 4.61 çıktı böyle olup değeri yükselen varmı
Kelebekkkk34 dlk4416 12. Gün çatlatma iğnesinin etkiside olabilir canım 2 gün sonra tekrar vererek anlayabilirsin inşallah yükselir. Keşke biraz daha sabretseydin erken davranmışsın
dlk4416 Kelebekkkk34 3 aşılamada hep 12. Gün kan vermiştim iğnenin etkisi bu kadar kalır diye hiç düşünmemiştim 4 senedir istiyoruz doktor da pozitif gibi deyince içim bi tuhaf oldu hiç bilemedim 🥹
Kelebekkkk34 dlk4416 inşallah öyledir canımm Rabbim gönlüne göre versin 🌸 bidaha kan verince haber ver merak ettim 😊
dlk4416 Kelebekkkk34 çoğu kişi ve doktorları 12. Güne iğne etkisi kalmaz demiş ama bilmiyorum okudukçada ümitleniyo insan
Kelebekkkk34 Benim 11. Gün idrar testim silik çıkmıştı canım 12. Gün çok hafif gölge gibi çıkmıştı. Gebe değilmişim ümitlenmiştim
dlk4416 Kelebekkkk34 ben 3-4 gün önce gece gebelik testi yapmıştım aslında ama silik çizgi dahi yoktu o yüzden iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünmüştüm
karsu_62 Benim de dün 12. Günümdü idrar testlerim görünür düzeyde silikti kan verdim 35 çıktı doktorum hayırlı olsun gebesin dedi🥹🩷
dlk4416 karsu_62 bende pcos var belki geç döllenme olmuştur da daha yenidir diye düşünüyoruz 1-2 saate bende kan vericem umarım değerim yükselmiştir 🫠🥹