Minkowski07 Kızlar 31+3 haftalığım bebeğime isim bulamıyoruz hiç biri içime sinmiyor anlamı güzel kulağa zarif hoş gelen dini anlamı da olan güzel bir isim istiyorum ama hiç biri içime sinmiyor Eşim Hira istiyor ama o isimde içime sindiği yok eski ve çok sanki kızıma isimli bişeyler yaptırcam isim bulamadığımız için yaptıramıyoruz bana yardımcı olurmusunuz fikir verirmisiniz 🥰🌸
sydhjjhj Minkowski07 simay , Hüma , Hafsa , Mina , Ala , Cansın , İlay , tuana, Nilsu bunlar benim bestler kızımın adı Simay 😇
Minkowski07 semosderler2 Sare ismi de güzel aslında hatta Sare Hüma şeklinde bi ara düşünmüştüm sonra Dan içime sinmemeye başladı 💕
semosderler2 Minkowski07 saf temiz anlamı taşıyor . Anlamı da hoş ama beni cezbeden yanı bir yandan da prenses anlamı taşıyor olmasıydı 🌹
servansmom Minkowski07 biliyorum değişik ama aşırı hoşuma giden isimleri yazacağım Hanne, Nare, Aden, Yade, Buğlem, Mihra, Eva 💞🥹🌸
28nisan Minkowski07 Hafsa koyacağız nasip olursa eşimle ortak kararımız :) ama ben meva istiyordum eşim istemedi. Hafsa da hıfz eden koruyan kollayan anlami çok hoşumuza gitti 🥰