Bbaharincii Doktor sadece aksef verdi acaba acil bişey olur mu ya bebeğe zararı veya erken doğum gibi bişey başına gelen var mı
Yazmelegi_ Bbaharincii doktorunuzun verdiği ilacı mutlaka kullanın ve bol su tüketin. Enfeksiyon sıkıntılı bisey
nursenasu27 Bbaharincii sürekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu vardı hep fitil ve toz şeklinde antibiyotik verirdi bana şu aralar temiz yani herhangi dediğiniz gibi bişe olsa doktor bunu söylerdi bolca su için
Bbaharincii ru_a6 başına geldi mi böyle bişey chatgbt atınca acile gitmen gerekiyor falan yazıyo korkuttu beni
ru_a6 Bbaharincii Ben suan 29 haftalığım hamileliği ilk öğrendiğimden beri bu değerlerin hepsi yüksek ve artık doktor antibiyotik falsn vermek istemiyor çok kullandın diyerek. Bende napcam bilmiyorum aylardır böyle idare ediyorum
Bbaharincii ru_a6 benim ilk defa oldu anlamadım neden olduğunu karnımın altında batma hissi oluyodu ben son haftalardayım diye normal zannediyodum
Bbaharincii Es07 ondanda olur ama benimde kasık ve belim ağrımaya başladı 2 haftadır nerdeyse sonlara yaklaşıyorum diye zannettim mesane kısmına doğru ağrı varsa bi idrar ver bence
bireylul_meselesi Aynı zamanlardayız bende normal ağrı sandım bi idrar testi ver dedi drum 300 e yakın çıktı monurol diye tek kullanımlık suya atılan ilaçtan verdi bakalım mecbur kullandım çok ağrım oluyordu🥲