425265 38 haftalık Hamişleri görelim nasılsınız ben gece sağa sola dönmekte zorlanıyorum rahim ağrım var 🙄🙄🙄 bide sizde nasıl🧚🏻♀️🧚🏻♀️ prensesimizi bekliyoruz ama gelmeye niyeti Yok sanırım 💕💕 siz kaç haftalık hamilesiniz sohbet edelim hadi buyrun 🙈🙈🙈🎈🎈
Bebe 425265 aynen ama daha erken normal Doğum için 42 haftayı bile görebiliriz yani bir aya yakın var😊😂
425265 Sila1245 hiç sorma bende aynıyım gelmeye niyeti Yok ilk hamilelik böyle oluyor diyorlar amaa bilmiyorum seninde mi ilk 🎈🎈🎈
425265 Bebe ya o kadar gitmese bari biran önce doğmasını istiyorum 🙈🙈 çok rahat yerinde ondan değmeyin. Keyfine 🙄🙄 42 haftaya kadar gitmesin Aman 🙃🙃
Fatma28 Merhaba 🙋♀️ bizde 38 +2 deyiz ara ara yalancı sancimiz oluyo tuvalete gitmeyi saymiyorum bile ask yasiyoruz adeta tuvaletle zamann da gelsinlerde sag saglim
425265 Fatma28 tuvaletle aşk yaşamayan Yok sanırım ama bende yalancı sancı bile Yok 😅😅😅 ne yapım ben nerelere gidiyim 🙈🙈🙈
425265 Sila1245 artık bakalım ilk için 42 bile görürsün diyenler inşallah o kadar uzamaz sağlıklı doğsun da
425265 [bilinmeyen] evet iyi inşallah Doğumdan sonra da gider yani 😅😅bide bu arada bişey sorcam ben şeker yüklemesi yaptırmadım siz yaptırdınız mı bi sakıncası var mı acaba 🙄🙄
425265 [bilinmeyen] kesinlikle değil ama ben yüksek kiloyla gamile kaldım ondan almadım kilo zayıflar daha fazla alıyor 🙁🙁 bu bi gerçek ama hemen verirsin bişey olmaz
Fatma28 Aman hic takmiyorm kiloyu valla oglum sag salim gelsin hayirlisiylla veririm zaten kendim biraz tez canliyimdir o yuzden pek takinti haline getirmiyorm