Minnaktontis Kızlar Merhabalar; Ben 13+2 haftalık gebeyim. Takviyeler almaya başladım doktor tavsiyesiyle.. Kahvaltıdan 1 saat sonra Elenatal 1 alıyorum bütün vitaminler içerisinde olduğu için.. Saat akşam 6 gibi devit 3 alıyorum d vitamini eksikliği olduğu için.. Balıkta hiç tüketmiyorum bu zamana kadar 2 kez anca yemişimdir gebeliğim için bende doktoruma yemıyorum ve bunun vitaminini alabilirmiyim takviye alarak diye sordum. Oda bana herhangi bir Omega 3 alabilirsin dedi . Bende araştırdım Solgarınkini aldım akşam saat 9 gibide omega hapını alıyorum.. Şimdilerde bu 3 ile devam ediyorum fazlamı bilmiyorum 4. Ayın içindeyim sizler neler aldınız merak ediyorum? Devit 3 için bazı zararlı şeyler duydum. Yani hamileliğimde pek bişeyde yiyemiyorum fazla bulantıdan o yuzden takviye alıyorum.. siz neler yaptınız günde 3 takviye fazlamı ?
mervepsai Minnaktontis bende omega 3 I mom demir hapı ferrum magnezyum içinde magosit alıyorum bence fazla değil annede olan vitaminleri bebek aldığı için bizimde sağlıklı ve zinde olmamız için gerekli :)
Selvis Minnaktontis fazla değil. Omega için imom D vitamini için clodan Magnezyum için efermag Kan içşn de vegaferon kullanıyorum
Selvis Minnaktontis tahlillere göre bende de yok magnezyum eksikliği. Gece uyurken bacak ağrım oluyo diyince verdi rahatlarsın die. Hee yaş grubunda kullanılan bir vitamin o da