dozkaraca Hanımlar selam. İkiz gebelikte doğum iznine ne zaman çıktınız? 30. haftadan itibaren çıkılabiliyor ama doktor 35e kadar uzatabiliyor diye okudum. Sizler kaçıncı haftanızda çıktınız?
Nbnes dozkaraca 30 da çalışabilir raporu almıştım erken doğum riskinden dolayı 34 te mecburi izne ayrıldım. 35 değil 37 ye kadar çalışabiliyorsun
Fuunndaaa dozkaraca bende 28+5 im doktorum izin verirdi durumum el verirse 33 34 e kadar çalışmak istiyorum çok şükür şu an iş konusunda rahatım eskiye göre kızlarım beklerse çalışacağım :)
dozkaraca Nbnes Teşekkür ederim cevabınız için. Benim doktorum ikizleri genelde 36da sezeryan ile alıyoruz dedi. Tutabilirsen 37yi de görürüz dedi. Peki dilekçe vermek gerekiyor mu işyerine yoksa doğum belgesi ve raporla izin direkt başlatılıyor mu?
dozkaraca @erikarpuz Çoğul gebeleri ilgilendiren bir konu diye bu etiketin tekrar eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Nbnes dozkaraca evet ben doğum iznimin sisteme yansıması için dilekçe verdim, özel sektördeyim devletteyseniz nasıl ilerliyor bilmiyorum