mrvt94 Kizlar merhaba 35. Hafta dan beri gece yatağa geçince nedense hızlı hızlı nefes alıp verme başladı bende bebeğim baş aşağı acaba ondan mı sizde de oluyo mi gündüz olmuyo ama hep gece sağa da yatsam sola da yatsam oluyo endişe etmelimiyim
Nisanmomy mrvt94 canım bende 35. Haftamdayım bebeğim baş aşağı pozisyonda aynı şeyi yaşıyorum. Kalbim hızlı atıyor sanki koşmuşum gibi kesik ve sık nefes alıyorum
bsibel mrvt94 bende 35 +2 deyim ayni şeyler banada oluyor genelde sırt üstü yada sağa yatinca oluyor ama bu hafta gerçekten uyumak çok zor devamli uyaniyorum yataktan kalkmasi zaten komedi kendime gülüyorum Rabbim sağlıkla kucağimiza almayi nasip etsin herşeyine değeri
Elsanur mrvt94 bende 36 oluyorum. 1 aydır böyle nerdeyse karnım fazla çıkmadı bebek içten çok sıkıştırıyor sanırım. Sağdan sola dönerken bile kalbim hızlanıyor boğulacagım sanıyorum anksiyetem tutuyo valla
sibellozturkk Merhaba aynı durum bende de oluyor, normal bir durum. Çünkü artık bebek yeteri kadar büyüdü ve ağırlaştı hala daha büyüyor ondan dolayı büyün organlarına baskı yaptığı için nefes de değişiklikler olabiliyor