Sevila59 Kızlar bundan önce 3 düşüğüm var. 24 Kasım beta 250 bugün ise 1600 geldi kasıklarım baya ağrıyınca 4 saat sonra bidaha beta istedi 1700 geldi ama kese felan görünmüyor içimi yine umutsuzluk kapladı. Beta değeri düşük haftama göre var mı böyle yaşayıp kucağına alan anneler🥹
Anneadayiozlem Sevila59 vajinal bakılmadıysa erkendir muhtemelen bende ilk öğrenip gittiğimde değerlerim o civara yaklaşmıştı ama kese görünmedi bir sonrakinde kese göründü daha sonraki hafta da kalp atışı duyduk tabi bu süreç yaklaşık 20 gün sürdü
nursemaa_1 Sevila59 şu an bebeği görmek biraz zor olabilir ben garanti olsun diye 7. Haftada gittim duydum bebek daha küçük geç döllenme felan olduysa görmek zorlasabilir kalbinizi ferah tutun rabbim en güzel şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Esma006 Sevila59 5 gün sonra geç olmuş sma iki güne bir vermeye çalış kan onzaman anlarsın değer iyi artmışmi canım hayırlı olsun
Anneadayiozlem Sevila59 1 haftaya netleşecektir o zaman bende kalınlaşmaya başlamış demişti oluşucak gibi duruyor demişti
momm26 Sevila59 canım 3000 üzeri kese görür 10.000 üzerinde bebek görünür daha erken ben 8. Haftada duydum kalp atışı inşallah sende duyarsın
momm26 Sevila59 aynı yer ve aynı saatlerde ver 2 güne bir ver 2 güne bir iki katı artıyorsa sağlıklıdır
ayseugurlu 25 aralık 24.66 28 aralık 56.99 30 aralık 85.88 Benimde böyle şuan için ilk test yaptıgım tarihte 25 aralık sanırım geç döllenme