ask7_ Devlette rendevu almıyorsunuz normal muaneye gidip detaylı ultrasyon istiyorum diyorsunuz doktorlar gönderiyor gidip kendiniz hastaneden alıyorsunuz ankarada bu şekilde ilerliyor bursayi bilemiyorum
Zehargun sehertanyeri Benim bildiğimde önce kadın doğuma gitmeniz gerekiyor o sizin için alan açıyor sonrasında mhrs üzerinden yada 182 yi arayarak perinatolojiden randevu alabiliyorsunuz yada sizin için sağlık olacağından da kolay randevu oluşturabiliyorlar
busraggyy Şehir hastanesinde yok randevu canım her hastanede yapmıyor bende bu dertten muzdaribim maalesef.. nerelere sordunuz siz acaba detaylı ultrasonu
tugce4545 sehertanyeri 16 haftadan dan beri detaylı ultrason randevusunu hem 182 yi arayıp hem MHRS den takip ediyorum bulamıyorum maalesef şuan 19 haftalık oldum özel hastaneler 7200 ve 7500 arası dedi aradıklarımiz hep
Dicleekerim12 tugce4545 detaylı ultrasona o şekilde bulamazsınız normal kadın doğuma gidin önce size yeşil alan açıyorlar o şekilde detaylı için randevu talebiniz oluyor alabiliyor sunuz
tugce4545 Dicleekerim12 açtılar zaten 2 hastaneye gittim 2 Side açtı yani 182 deliler bu bölümün randevusu az olduğu için almak zor biraz dedi İstanbul gibi bı yerde çok zor randevu bulmak
beyzaa0 Kadın doğum doktoru yeşil alan açıyor perinotoloji bölümüme orda yapılıyot bizim detaylı uktrason sonra mhrs den randevü bakılıyor randevü yoksa ben randevü talep açma isteği yaptım eetei güne açıldı 15 gün sonrasına da randevü aldım
Aleyna_Muzaffer defnoloj Şuan sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazan doktora aldım bakarlar yani değil mi
bsrm sehertanyeri pembe mavide bugin radyologa yaptirdim 5 bin odedim memnun kaldim herseyi detayli anlatti.
defnoloj bsrm bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın. Radyolog anne karnında ki bebek hakkında bir Perinatolog kadar bilgiye sahip olabiliyor mu. ?
Snowel sehertanyeri aliye balkan özmene randevu aldım alanında iyiymiş özel muayenehanesi var hem fotoğraf hem video veriyor ayrıntılı bir şekilde bakıyor ve bilgi veriyor ben ocakta gideceğim nasipse.6000 tl fiyatı.
bsrm defnoloj benim cok şükur riskli bir durumum olmadığı için doktorum radyologa gönderdi ikili testim kötü çıksaydı perinatolojiye yönlendirecekti . ama doktor hanim cok iyiydi herseyine tek tek baktı parmaklarina ayaklarına yüzünün görüntüsünü almaya calistı yan yatirdi yarim saaten fazla sürdü
sehertanyeri sehertanyeri bugün detaylı ultrason yapılan bir devlet hastahanesinde muayne oldum ve detaylı ultrason günü istedim ordan direkt perinatolojiye yönlendirdi onlar da kâğıt verdi 20 gün sonraya bilgisi olmayanlar için yazmak istedim