Vatdifak 28 aralıkta dogum iznim bitti. 20 gün 2025, 20 gün 2026 dan yıllık iznim var. Ben 20 gün yıllık izin yazdırdım ama haftasonlari da dahil olmuş. Haftaicleri dahil olması gerekmiyor mu? 5 gün, 5 gün mü almalıydım
momyy280_ Vatdifak ben üniversitede kamu personeliyim biz de 5 gün 5 gün verilmiyor İnşallah siz de verilir
anethole Vatdifak özel veya kamu fark etmiyor cuma günü izindeyseniz haftasonu da sayılıyor izinden. Bizde öyle oluyo
Cansuuuucan Vatdifak siz 5 gün 5 gün olcak şekilde isteseniz bile haftasonu dönüşü iş başı yapmadığınız için izine devam ediyor gibi görünürsünüz o yüzden büyük ihtimalle değişen bişey olmaz 20 gün haftasonu dahil düşer. Adalet bakanlığında personel özlük işlerini yapıyorum yıllık izinde arada kalan haftasonları izinden düşer başlayış yapacağınız pazartesinden önceki cumartesi ve pazar düşmez sadece en azından bizim bakanlıkta öyle 🙏🏻
busrasya2334 Vatdifak parça parça alsaydınız keşke direk haftasonlarını da dahil ediyorlar öyle yapınca
dozkaraca Ben de memurum ve 5 gün alırsanız pazartesi çalışmanız lazım. Öteki türlü haftasonları da izne dahil edilir.