Minnakminik Merhaba, normalde beklenen adet tarihim 2 ocak, ama ben 15 aralıkta çatlatma iğnesi, 17 aralıkta aşılama oldum. Doktorum 30 aralıkta kan testi yapalım dedi ve bugün sonucum 0.56 çıktı. Yine de regl gelene kadar bir umut var mıdır?
mutl Minnakminik ben aşılama ile kalmadım ama adetten 4 gün önce beta 2 test de negatif çıkmıştı adetim gecikti tekrar beta verdim 500 küsür çıkmıştı
esrabudk Minnakminik benimde 2.1 çıktı adet tarihim yarın inşallah olmazsam tekrar kan verecem sizce yükselir mi umut varmı
Nisannurr Minnakminik umudunu kırmak istemem ama aşılamada vermem gereken tarihten 2 gün önce acilde vermiştim negatif çıkmıştı ve sonuç gerçekten negatif oldu yükselmedi
Aysvays Benim 21 aralıkta beta hcg 2.94 çıktı beklenen adet tarihim 28 aralıktı ve düzenlidir adet döngüm şaşmaz. 24 aralıkta 57.7 ve 26 aralıkta 198 çıktı
Aysvays Minnakminik hayır ama 10 aydır deneme yapıyorduk sonunda tuttu eğer olmasaydı daha tüp bebek yöntemine başvuracaktık
esrabudk Minnakminik aynen bende oldum hayırlısı olsun en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah