ca_ o kadar yazı yazdım ve bebeğimin ağlamasına mı takıldınız?
Beni ve birçok kadını yaptıkları dikişlerden dolayı mahvettiler asistan ebe veya doktor artık neyseler bilmiyorum
Amatörce dikiş yapıp üç defa dikiş yapıldı kimin o hastanede doğum yapacağını duyarsam haykırarak bunu söylemek istiyorum, soruyu soran arkadaş da bebek konusunda sorduğu için kendi bebeğimle olan deneyimimi anlattım. Bide ilk annelik veya üçüncü annelik farketmez ters davranmaları anne ve bebeğin arasındaki bağı bildikleri halde bebeğimi emzirirken kan almayı reddettiler. Bağırttırarak aldılar halbuki emzik veya emzirme yaparken kan almayı deneseler ne kadar kolay aldıklarını görecekler ve bebek ağlarken alınan kanlar pıhtılaşma oluyor onun için bir çok defa aldılar o hastanedki hemşire dedi bizzat bunu da , yani bir defa alınan kan iptal olup öğlen aldılar gene iptal olup akşam aldılar üç gün yattık defalarca aldılar geçersiz gelip durdu kan sonucu da
İşlerini yapıyorlarsa düzgün yapsınlar canımızdan bir parçayı emanet ediyoruz hem beni mahvettiler hem bebeğimi, bir doğumda aynı yer üç defa söküp dikmek nedir defalarca bir bebekten kan almak peki? Allah aşkına işlerini düzgün yapsınlar bizde şikayetçi olmayalım. cimere de yazdım ama nafile tabi..