Gokturkmom_ Es07 Sağlıkla gelsin de ,çatın darsa çok zorlayacaklarını sanmıyorum sezaryen olursa spinal ya da Epidural tercih et mutlaka
Es07 deletedmom43191 Yapabilirsem inşallah Sağlıklı olmak bebeğe bakabilmem hemen ayaklanmam için normal doğum iyi olabiliyor Sezaryende 45 gün yattı yakınım çok zor
deletedmom43191 Es07 sezaryen zor kolay diyenler olsada zor sonucta karnında bi yara oluyo ve hareketlerin kisitlaniyo
Gokturkmom_ Es07 normal olup günlerce yatanda var ben sezaryen doğum yaptım bi sn oturmadım öyle diyim :) bu nazlı olmakla alakalı da bi durum doğumda çabuk ayaklanmak iyileşmeyi hızlandırıyor bence
Gokturkmom_ GirlandBoy_Mom Ahhhhhh deme ya benimki gerçekten erken başlamış😂 erken ergenliğe girdi resmen Aljsjsjsjs allah bize güç kuvvet sonrada bolca sabır versinnn🌸🌸😍
GirlandBoy_Mom Gokturkmom_ canları sağolsun balım nice evlat sahibi olmak isteyen insanlar var çok şükür allahım nasip etti bizlere 🤲🏻💖
Es07 deletedmom43191 Ameliyat olan insanlar anlıyor bence Olmayana kolay geliyor bazen Bazen de cilt yapımız veya bünyemizle mi alakalı Ameliyattan hemen 1,2 gün sonra ayaklanıyor Bazıları 45 gün yatıyor Her türlü anne olmak güzeldir diye düşünüyorum
Es07 deletedmom43191 Gokturkmom_ deletedmom43191 Gokturkmom_ Gokturkmom_ Çok teşekkür ederim kızlar Öyle tabi herkes bir olmuyor İnşallah sağlıkla kavuşayım 🌺