Alya05 deletedmom43191 @eslem2121 @LadyX @kimchikimdi @ikiprensesannesi___ Hayırlı gün olsun hepinize ne yapıyorsunuz Ben az önce uyandım Reyyan hanımı doyuruyorum:) sonra mutfağa geçip kahvaltı hazırlıcam
deletedmom43191 Alya05 saol canim sanada hayirli günler ne yapayım canim çocuklarla savaşıyorum bi yandan makineye camasir attim sen nasilsin napıyosun
ikiprensesannesi___ Alya05 hayırlı günler güzelim bende uyandım daha ayılamadım kahvaltı hazırlıyacam bende afiyet olsun bu arada Prensese, 😍
Alya05 deletedmom43191 kolay gelsin canm bende kahvaltıdan sonra eve girişecem hava buz gibi sanki kutuplardayız 😀
Alya05 ikiprensesannesi___ kolay gelsin afiyet olsun gözümü açınca dedin keşke önüme hazır bi kahvaltı gelse ya Sıcak bi çay içekte içim ısınsın. Batman olmuş Antarktika 😀🤣penguenlerimiz eksik
ikiprensesannesi___ Alya05 he kız siirt’te öyle penguenlerde olsaydı tam olacaktık😬🤣teşekkür ederim güzelim nerde bizde o şans geçtik o yolları 😢
Alya05 ikiprensesannesi___ büryan olsaydı yerdim😀😀 geçen geldin yedik öyle hoşşş 😂😂 Vala anneme giidnce öyle hazır önüme geliyor , şimdi bebek küçük hava soğuk gidemiyorum da
ikiprensesannesi___ Alya05 oh afiyet olsun büryan sıcak güzel ateşten çikar çıkmaz ben artik çikmak istemediğim için eşim eve getiriyo ama getirene kadar o hazı alamıyorum ya 🥲
ikiprensesannesi___ Alya05 ben kimseye gitmek istemiyorum çocuklar da var kimseye yük olmak istemiyorum bu duygu çok kötü çocuklar kücük olunca
Alya05 ikiprensesannesi___ saol cnm evet sıcak sıcak güzeldir vala Benm gittiğim tek yer annemler ikiprensesannesi___ hem niye yük olalaım kız bize gelenlerde oluyor bizde gidecez nolmuş 😅
Alya05 deletedmom43191 mutfağın büyüktür fırını açtım ısınsın die 😀🤣🤣 petek ısıtamıyor. Mutfakta kocaman cam kapı var camın soğuğunu hissediyorum