Alya05 eslem2121 saol cnm Benm. Vala kızları yıkadım Reyyan hanımda uyuyor kahvaltı yapıyoruz Şimdi daha iyim teşekkürler ☺️ 😘
deletedmom43191 Alya05 3 cocuk ev eş derken kendime vakit mi kalıyor gece 3 de uyudum 7 de geri kalktim benim uykum bile yok
deletedmom43191 Alya05 amin canım amin uykuya hasret kaldım 3 den 7 ye kadar hiç uyanmadan uyudum diye mutlu oldum tum.gun 3 4 saat uykuyla mücadele veriyorum günlerim zor geciyo hep
eslem2121 Alya05 sağol bitanem bitti çok şükür bizimjiler pizza istedi eşim isteği olunca kar buz tanımaz gidip hamur alıp gelmiş yaptım yedik 🙏😍
Alya05 eslem2121 bende kalkıp balık kızartacam yanına pilav yapacağım Reyyan durmuyor ağlıyor kocam bey henüz işten çıkmadı
Alya05 eslem2121 buzlukta hazır vardı çıkarttım dedim en azından yemeğin ismi belli olsun akşama kadar be yapsam diye düşünmek istemedim 🤣
eslem2121 Alya05 😂😂hiç sorma aşkom şimdi yarının yemeğini düşüneyim anca bulurum pazar günü misafirim var o belli😂
Alya05 eslem2121 dolma yap Karnıyarık pilav Ispanak çorba Lahana sarması Fırında tavuk veya haşlanmış Tırşık Kuru fasülye Nohut 🤣🤣🤣seç kendine