eslem2121 Alya05 alyküm selam aşk napalım bebişlerle uğraşıyorum birini yedirdim öbürü yemio 😂hava buz gibi yarın inşallah kar beklenio kocam bey yarında evde sen napıosun bebişin nasıl n
Boysmom2 Alya05 Bugün kontrole gittim 15 gün sonra doğumum var heyecanlıyımmm 🥹 sen ne yapıyorsun canım
deletedmom43191 Alya05 iyiyim canim cocuklarimi aksqm yemeği yedirdim ust bas değiştim mutfagi temizledim oturuyorum ama bir sıkıntım var davlumbazın bacasından mıdır nerden geliyo bilmiyorum mutfağa su damlıyor dışarısı aşırı rüzgarlı yagmurlu
Alya05 eslem2121 napalım ya aynı Reyyan hanım sürekli emmek istiyor gazını çıkarıyorum da kusuyor Diğer kızlar oynuyorlar
Alya05 Boysmom2 yaaa hadi hayırlısı olsun canm sağlıkla gelsin inşallah 😊 Bende 16 günlük bebeğimle uğraşıyorum vala sürekli göğsümde
Alya05 deletedmom43191 afiyet olsun Büyük ihtimalle bacadandır canım hele rüzgar varsa rğzgarla birlkte oraya su geliyordur bacaya poşet tıka
Boysmom2 Alya05 Amin canım sağol 🥹 yaa ben de o günleri görmek için sabırsızım bol bol öpüp koklayıınnn 🥹😍
Alya05 Herseydenbiktim geçmiş olsun canım acı bi kahve iç iyi gelir belki ,Benmde öyleydi sabahtan beri eğilince beynim önüme düşecek sanıyordum ağrıdan 😁 yeni birqz hafifledi
Herseydenbiktim deletedmom43191 Onu da içiyorum hayatim tutuyor bazen beni böyle ya, sen nasılsın canımmm