Efenin_Annesi09 flover0 6 .haftadan 18 .haftaya kadar pirlam kullandım bir gün unutsam tüm gün bulantım olurdu şimdi 21.haftadayım akşamları sadece bulantı olunca içiyorum arada önceleri düzenli kullanırdim bence alın yanınızda bulunsun .
nursenasu27 flover0 üç ay boyunca full devam etti evde hâlâ prilam var kutu kutu gerek oldukça içiyorum midem bulanıyor devam ediyor desen bile doktorun sana ilacına devam et dicek ki yani başka alternatif yok çünkü
ezgi3452 flover0 İlaç icmezsem özellikle sabahları hala çok yoğun safra istifra ediyorum gün içerisinde de yemek kokuları rahatsız ediyor ama ilacı içince normalim🤭 Erkek bebiş 😍 İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım,🫶
flover0 Boysmom2 yaa istifra ediyor musunuz ? Birde mide bulantınız varken beslenmeniz nasıl oluyor? Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah🌸
Boysmom2 flover0 Başlarda ilaç hiç etki etmiyordu hep istifra ediyodum şu an sabah aç karnına attığımda etki ediyor, ama sabah uyandığım zaman nasıl ilaca koştuğumu bir ben bilirim yoksa anında istifra ediyorum 😣
Dinolisoo sarilale123 yok artık o kadar olmuş mu ya. Ben en son 14 hafta önce almıştım o kadar zam gelmiş
Dinolisoo sarilale123 işte içinde 20 tane olsa yüne neyse derimde. Hergün 1 tane kullanıyordum 10 günde bitiriyordu