dk1 Lütfen bakar mısınız🥺 2. Gün gecikmeyle sabah ilk idrarla predictor early erken gebelik testi yaptım 5 dk içinde 2. Çizgi çok hafif çıktı. Gebelik olabilir mi? Fotoğraf yükleyemiyorum🥺
Dinolisoo dk1 bende aynı testle adet gününde hafif silik çizgi görmüştüm şuan 25 haftadayız. İnşallah sende aynı testle güzel haberler alırsın🫶🏻
P16 dk1 ama yarın hemen kan ver bence. Ben adetim gelmeden 4 gün önce yapmıştım aynı böyle silik çıkmıştı ertesi gün kan verdim 62,5 ile öğrendim
dk1 2 gün gecikmede daha net belli olur sanıyordum çok hafif çıktı o yüzden emin olamıyorum. İnşallah hamileyimdir teşekkür ederim
ylnydgd dk1 var gibi duruyor özel hastane varsa yakında hemen verirseniz 1 saate çıkar sonuc fiyatı da uygun oluyor. Gönlünüzce olsun
Dinolisoo anonimesia 182 betaya koyu çizgi olması gerekir ama kaset testte bile. Bunların algılaması 10. Beta düşükse çok hafif silik çizgi görünür.
anonimesia Dinolisoo insallah gönlünden geçtiği gibi olur canım, o kadar bilgim yok ama arkadasimin bu gibi cizgilerinde cok umutlandik betasi cikmadi o yüzden öyle yazdim, hayirlisi olsun insallah hayirlisiyla vardir🤲🏻