Kubra381 ervasumery hiç çatlatma iğnesi kullanmadım sadece Klomen kullandım Yumurtam kendi çatlamıştı
mystery94 ervasumery ben yarın gidicem doktoruma 3 ay klomen kullandırdı çatlatma iğnesini hiç söylemedi. Araştırıp buldum yarın iğneden isticem klomen kullanıp pcos olduğu için olmuyo benimde
Kubra381 mystery94 bende de Pco var benim gelişmiyordu Klomenle gelişti ve iğnesiz kendi çatladı sizde de belki tam tersidir kendi çatlayamıyordur
helin_a gmz585 bende polıkıslık över var adetim hep düzensız doktorum istiyorum dıye bana letü dıye bır ılac verdı kullandım yumurtam buyumus hatta bıraz catlamıs dedı ilişki önerdi ve duphaston dıye bır ilaç verdi yarın ilacın son günü adetimi bekliyecegım insallah bende hamıle kalırım
sizdenbiriyim Kubra381 bugün sabah muayene oldum klomenin 3. Günü diyelim aslında 4 ama sabah daha yememiştim ilacı vajinal muayene etti hiç gelişmemiş yumurtaların dedi pazartesi yine gel dedi normal mi sizce sonuçta ilacın 3. Günü
Kubra381 gmz585 2 defa hamile kaldım ilki malesef düşük oldu düşükten 3 ay sonra yine Klomenle hamile kaldım kızım 4 yaşında şimdi ona bi kardeş istiyoruz bu ay Femara kullanmıştım beklemedeyim
keleebeeekkk Kubra381 bende klomenle kaldım gelişmedi kürtaj oldum femara kalite bakımından daha iyi sanırım klomenle böyke sorun yaşayan çok çünkü
yaseminkarakus0728 gmz585 2021 de kullandım. Klomen ve çatlatma iğnesi ve hamile kalmıştım şükür kızım şuan 4 buçuk yaşında. Bu ay da klomen kullandım 23 Aralık’ta çatlatma ignemi vuruldum bekliyorum
gmz585 yaseminkarakus0728 qnladım inşallah bunda da hemen olur hayırlısıyla benimde 10 ocak beklemem adet tarhim bende beklemedeyim
Kubra381 sizdenbiriyim daha gelişebilir benm iki gebelikte de geç döllenme oldu canım ben geç yumurtluyorum sanırım çünkü döngümde uzun sürüyor Senin nasıl oluyor döngün yumurtalaman
sizdenbiriyim bugün sabah muayene oldum klomenin 3. Günü diyelim aslında 4 ama sabah daha yememiştim ilacı vajinal muayene etti hiç gelişmemiş yumurtaların dedi pazartesi yine gel dedi normal mi sizce sonuçta ilacın 3. Günü
sizdenbiriyim Kubra381 benimde çok uzun sürüyor döngüm 23. Gün yumurtladığımı da görmüştüm adetim 45 günü 50 yi de buluyordu ama bilmiyorum normal değil mi ilacı sadece 3 gün kullandım artı 2 günde adetten temizlendim