Canım ben seni çok iyi anlıyorum böyle öyle bir aileye gelin geldim 2 kızım var şuan da oğluma hamileyim bazen düşünüyorum şuan ki erkek olmasa eşim ya da başkaları nasıl davranırdı eşimi çok seviyorum ama onda da bi erkek sevdası var çünkü kendi ailelerinde 2 tane var ve 4 kardeşler 12 tane rahat kız var erkek olduğunu öğrenince bende psikolojik olarak çok rahatladım sanki herkesin tepkisinden korktum bunu yaşamayan bilemez ama inanır mısın bu gebeliğimi hiç istemedim hatta kızım 9 aylıkken korunduğum halde oldu ve bende 2 aylıkken öğrendim çok ağladım çok üzüldüm sonra erkek deyince bi farklı hisse kapıldım ama emin ol en önemlisi sağlık hayırlı bir evlat olması şuan kızlarıma çok düşkünüm onlarda bana ama bilemeyiz erkek evlat nasıl olur büyüyünce nolur o yüzden eşime de dedim sanki çok sevinmiş gibi davranmak yok kızlara nasılsak buna da öyle doğduğunda asla davranışın değişmeyecek eşimde kızlarını çok sever asla evlat ayrımı yapmaz ama çok üstüne düşüpte Allah beni onunla sınasın istemiyorum soranlara da erkek diyorum önce sağlık hayırlısını olsun diyorum çok sevinmiş gibi şeylere kapılmıyorum