pinquee_ Hanımlar ben net pipi göremedim ama hep böyle göründü, doktor kesin erkek demedi ama büyük ihtimalle erkek diyor, ben net bişey söylemeden alışveriş yapma sakın dedi, bakar mısınız bi rica etsem
edaabykl pinquee_ erkek canim bide ucu sivri tam pipi benimkide erkekk ikinci aama banada pipisi cok küçük geliyo ucu yuvarlak saglikla gelsinler inşallah
prensannesi___ pinquee_ istediğin şey olmuyor bnde çok kız istedim 18 haftalık hamileyim oglum olcak sağlıkla kucagımıza almıyı nasip etisin allahım
neslihanttk pinquee_ erkekk💙 bizimkide böyle baya ısrar ettim kordon falan olabilirmi doktor artık al bina bak kordonmu dedi 😂
pinquee_ Ayfersalih28 12. Haftada aşşağıdaki gibiydi doktor kıza benziyor dedi, net de konuşmayınca bu sefer gittiğimizde, şüpheye düşüyo insan
amphitrittee pinquee_ bende de böyle büyük bir görüntü vardı 13 haftalıkken sonrasında meğer kordonmuş kız olduğunu öğrenmiştik
Goldgirl pinquee_ doktorlarada bişey oldu bi hafta kız bi hafta erkek diyolar ne kadar bu ara çığaldı bu durum ya sinir oluyorum bana da kız gbi ama bet değil dedi bu ne saçma bir cümle ya
elif20261 pinquee_ pinquee_ 12. Haftada doktor bacak arasına bakıp mı kıza benziyor dedi ya bana da bacak arası boş kıza benziyor ama bir iki hafta daha duralım dedi 12 de. Cuma da kontrolüm var acaba sürpriz ile karşılaşır mıyım diye düşünüyorum
pinquee_ neslihanttk bana da en son görüntüyü bununla noktalıyorum dedi o ilk attığım fotoğrafta bıraktı😅
pinquee_ inci0207 Bu üç çizgiye basınca resim yükle çıkıyo, ordan yükleyip urlyi kopyalayıp buraya direkt yapıştırıp paylaşıyoruz