Aminea Arkadaşlar toksoplazma bulunan bir et 280 derecede 4 dk pişse dahi mikrobu öldürür mü? Bugün dışarıda pide yedim etleri pembemsi geldi kardeşim pişmiş dometesten öyledir dedi gittim sordum ne kadar pişiriyorsunuz diye 280 derecede 4-5 dk üzerinde pişiyor dedi yemiş bulundum ama şüphedeyim aklıma takıldı benim gibi dışarda tüketen var mı?
Ayser Aminea bsey olmaz canım daha dikkatli ol bı dahakine.. Ben sucuk sosis salam hepsini yiyorum sadece biraz fazla pısırıyorum bı sıkıntım yok cok sukur
Nily Aminea birsey olmaz canım merAk etme. Gecen kurban bayramında bende et dogramıstım😀 ciger falan yedim. Hamileydim ozMan. Hicbir sorun olmadı;)
aylaacetin Aminea pide ve lahmacunda kullanılan etler hayvanın belli bir yerinden olduğu için pembemsi kalıyo onu bende aklıma takmıştım 4 dkda bonfile pişiyo pidenin üstündeki incecik kıyma hayli hayli pişer boşuna kuruntu yapmışım 😂
Aminea Tugbakaya bende yedikten sonra bintedirgin oldum bide uzun bir süre sonra dışarda yedim ilk defa
Baharmurat Ay bu tokso brnı mahvedıyor evde kedımde var ona dıkkat edıyoruz ama dısarda lahmacun yedım marulda koymus bulundum yedıkten sonra acaba ıyı yıkandımı et pısmımıs supheye dustum ya