habibeglll kurtctn ilki normal doğumdu, şehir hastanesinde ebeler yaptırıyor diye duydum ondan dolayı da Buharayı düşünüyorum açıkçası
kurtctn habibeglll özelde de yok kaka yaptı yok nabzı düştü diye korkutup sezeryan yaptırıyor doktorlar
htcefyp kurtctn ben ilk dogumumu nenehatun da yapmıştım şehir Hastanesine iyi diyorlar Rabbim iyi ilgilenenler çıkarsın 🌸
senosss420_ habibeglll yani ebeler doğum için varlar boşuna okumamışlar☺️ doktorda ebede aynı doktor girince bişe farketmiyo
nurdan255 kurtctn bende bunu merak ediyorum 3.gebeliğim ikisini buharada oldum malum fiyatlar almış başını gidiyor şehir hastanesi nasıl nedir çok merak ediyorum
senosss420_ nurdan255 ben 2 doğum yaptım orda gayet güzel ilgileniyorlar ortam temiz duş bile alabiliyorsunuz aynı odada hem sancı çekiyorsunuz hemde doğum yapıyorsunuz ben 3.doğumumu da orda yapıcam özel hastaneler boşuna para onun yerine bebeğin eksiklerini tamamlarsın canım şehir hastaneside doğum yeri özel gibi tek Bi odada duruyorsunuz
hsmerve nurdan255 buhara hangi dr da doğum yaptınız benim de 2. Hamileligim 2. Sezeryanim olacak 32 haftalık oldum
can279_ Bende şehir Hastanesi’nde 3. Sezeryanimi oldum gayet temiz bir hastane fakat doktordan memnun kalmadim
OZGE_SARI Şehir hastanesinde doğum için önereceğiniz bir doktor var mı acaba bende Buhara’ya gidiyorum fatma hanıma ilgisinden memnunum şu an ama eğer şehir hastanesinde iyi bir doktor bılursam orayı da denemeyi düşünüyorum
habibeglll OZGE_SARI açıkçası şehir hastanesinde beklentimi karşılayacak bir doktor bulamadım, en son gittiğim Seray hanımdı en iyisiydi diyebilirim. İlgi vs anlamında çok memnun kalmadığım için buharadan devam etmeyi düşünüyorum 🌸
can279_ tugrulunannesi evet ağrım çok du rahim yapışması dedi biran pes de etti ameliyatta resmen masada kaldim