rparlak Merhabalar, philips avent biberon alayım diyorum ama bu emzik kısımları değişebiliyor mu? Sanırım belli aylara göre numaraları varmış, yeniden biberon almadan sadece emzik kısmını değiştirmek mümkün değil mi?
seymayla rparlak uc numaraları değişiyor ben kızımda pilastik büyük boy aldım büyüyene kadar ucunu degistirdim sadece
cansuvet Ben 3 biberon aldım bir yenidoğan boy sonra baktım büyük aylarda pembe biberonlar var aha dedim bunu almam lazım sonra denemek için 0 boy uç aldım uyar umarım diye ve uydu büyük boy biberona bile 😂 3 biberon bir sürü ucum oldu eskidikçe de değiştirebilirim böylece
sinemkabak İkili satılan biberonlar varya bir büyük bir küçük üzerinde 0m+ve 1m+ yazıyor Hiç uç değiştirmeden kaçıncı aya kadar kullanıyoruz Ve kaçıncı aydan sonra bu uçları değiştiriyoruz acaba ?
rparlak sinemkabak net bir bilgim yok ama bugün 0 numarasını aldık, yan tarafında aylara göre açıklaması vardı ona göre kullanırım diye düşündüm
sudeli4 sinemkabak biraz bebeğim çekim gücüne göre değişiyor Benm çocuğum 3. Aydan sonra çekmekte zorlandığı için ben 3 no uca geçtim çok rahat ettik sonrs 4 kullandım 6 kullandım derken 2,5 yaşa kadar bi sürü üç eskittik