Havin49_ Gulseeeeee ben 39+_5 te suyum geldi zaten 36 haftadan beri açılan 1 cm di 39+5 te gittiğimde halen 1 cmdi 8 saat bekledik kendi sancımla anca 2 cm ye çıktı yani 8 saate 1 cm açılmam tek oldu doktor ilerlemediğini görünce suni sancı verdi kalan 8 cm di 8 saat suni sancıyla doğum yaptım doğumum tam 16 saat sürdü
Fulyaaa1 Gulseeeeee aynı haftadayız cuma gününe kadar gelmezse cuma günü suni sancı alacağım ne yapim kızlar yardım edin kendiliğinden nasıl gelir bu bebe🥹
HaticeArCi Havin49_ of of. Suni almak istemiyorum yaw. Nasıl ilerleticez bu açılmayı. 😭🥹 1 haftadır tum tuşlara basıyorum
HaticeArCi Benimde aynı en son 4 gün önce gittim acile. Sancı yüksek ama açılma 1 cm. Geri geldim. Activating labor egzersizi yapıyorum evde. Hurma yiyorum ahududu yaprağı çayı içmeye başladım. İnşallah faydası olur. Galiba bir anda gelişecek hersey
Havin49_ HaticeArCi en çok aktif biri olmam rağmen açılma kendiliğinden hiç ola dı doktor bile şaşırdı nasıl olmamış hiç dedi suni verdi
HaticeArCi Havin49_ bende öyleyim bukadar agirlasmama rağmen yerimde durmuyor um. Vala gelesi yok heralde. 1 cm açıklıkla kaldık en son. Tekrar bi acile gidip gelicem kontrole.
HaticeArCi Havin49_ aminn canım Allah razı olsun bekleyen herkese sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin Rabbim
Minikkkk_0 Açıklık muayenesiyle çatı muayenesi aynı mı ya ben 27. Haftada acilde açılma muayenesi olmuştum hiç acımamıştı ama şuan 37+2 yim daha çatı muayenesi yapmadı doktor pazartesi günü de suniyle doğumu başlatacak merak ediyorum
321duru123 Bende 39 haftadayim bebek kanala girmemiş açılmam 1 cm istersen yarın suni verelim doğur dedi ben kabul etmedim en sonki dogumum 39+5 bakalim bunda ne olacak
Gulseeeeee 321duru123 bana daha demedi suni sancı 41 haftaya kadar bekliyoruz dedi ilk doğum olduğu için açılman zor olur dedi