Durdu54 Merhaba arkadaşlar 5 haftalık gebeyim bthcg Testini ilk yaptırdığımda 3 hafta 4 günlüktü 321 çıkmıştı ikinci testimide 4 gün sonra yapmıştım 4 hafta tı 171 çıktı bugünde 5 haftalık 624 çıktı ilk hamileliğim ve çok katışık durum yaşıyorum 2 gün sonra bi daha gidicem değerlerime bakılıcak benim gibi olup düşük yapan yada gebeliği devam eden varmı acaba çok endişeliyim bana yardımcı olurmusunuz ?
Mervetepe Durdu54 canım hayırlısı olsun inş hakkında ama benim bildiğim değer iki günde en az iki katı artması gerekiyor doktorun bişey söylemedimi umarım inşaallah sağlıklı bir gebeliktir
Durdu54 Mervetepe Dış gebelik olabilir dedi keseyi gördük ama rahimde yalancı kesede oluşabiliyomuş çarşamba günü kesin sonuç söylicek doktorda değere göre kesin konuşamadı
Durdu54 Dış gebelik olabilir dedi keseyi gördük ama rahimde yalancı kesede oluşabiliyomuş çarşamba günü kesin sonuç söylicek doktorda değere göre kesin konuşamadı
Mervetepe Durdu54 hayırlısı olsun canım hakkında bazı şeylerin önüne gecemiyoruz yasamak gerekiyor bende cok sey yasadım bilemeyiz canım belki sağlıkla tutunmustr dua edelim bol bol
Pamukgirl Durdu54 insallah bi sıkıntı yoktur Allah yardımcın olsun. Benim adetten 4 gün geçti beta 2108 çıkmıştı ama kişiden kişiye değişir tabi
Durdu54 1PrensAnnesihayırlı olsun aynen kişiden kişiye değişebiliyomuş değerler sadece düşüp çıkması beni korkutuyo
Zeyno16 Kızlar benimde bhcg değerim 2364.0 çıktı ultrasonda 4 buçuk haftalık dedi bana göre 5 haftdn biraz fazlaydı. Birde sadce kese göründüğü 2hafta sonra kalp atışı bakcak ben korkuyorum daha önce boş gebelin yaşadım yine aynısı olr diye😢
Mervetepe Zeyno16 o değerlerde zaten sadece kese görünür iki hafta sonra inş duyarsınız kalp atısını bende önümzdeki hafta gidicem benimde bi bos gebeliğim vardı doktorunuz önlem amaclı ilac verdimi yada dikkat etmeniz gereken bişeyler söyledimi
Zeyno16 Mervetepe boş gebeliğim düşükle sonçlandığı için progestan 100mg verdi ilişki ysak dedi dikkt et kendne dedi okdadr
sevgitekes Zeyno16 benimde boş gebelik ti doktor hicbir ilaç vermedi iki üç kez tekrarlarsa veriyolarmis
Mervetepe Zeyno16 bende aynı sekilde kullanıyorum progestanı günde 3e yükseltti inşaallah iyi gelirler ve tekrarlamaz progestan cokcok önemliymis ve düzenli kullanımda daha cok etkiliymiş canım aynı yasakları banada koydu dikkat edelim inş
Zeyno16 sevgitekes benim boştu düşük yaptım kürtaj oldum diğeride kimyasaldı ondan dolayı verdi herhlde.
Zeyno16 Mervetepe bende günde 2tane alıyom canım. İnşaAllah canm ya bizde sağlıklı bi gebelk yaşrz İnşaAllah
Mervetepe Zeyno16 benimde 2di gecen hafta keseyi gördük 3e cıkardı inşaallah canımm Rabbim herkese sağlıklı hamilelikler bebekler nasip etsinn bende kürtaj oldum kendisi düsmemisti kürtajla keseyi almıslardı 8. Haftamda