Mavilio2 Bacak arasına bakarmısınız sizce kızmı erkek mi 15+3 ken bakıldı benzer ultrason görüntüsü olan varmı ne cıktı?
Dinolisoo Mavilio2 ilk ultrasonlardaki kordon gibi duruyor baya kalın gibi çünkü ama üç çizgi göremedim gibi erkek ola bilir. Tahmin yapmadılar mı özel bilir genelde?
Mavilio2 yascdem hayırlısı olsun da iki kızım var erkek oldun isterdim yok diye rabbim hayırlısını sağlıklısını versin teşekkür ederim
atesvesu Mavilio2 kız bebeğe daha çok benziyor canım sağlıcakla gelsin benim de iki kızım var gönül isterdi ki bir de oğlum olsun üçüncü kızım geliyor benim de hayırlısı böyleymiş 🥰🤲
Mrszeyna senaakck teşekkür ederim geçen hafta bacakları kapalıydı kıza benzetti bu hafta açtı bacakları%80 erkek dedi doktorda kordon değil dimi hocam dedim yok değil dedi inşallah değişmez 😊
Dinolisoo Mavilio2 o çıkıntılar kordon gibi zaten dediğim gibi baya kalın pipi şuan o kadar büyük olmaz ama 3 çizgide net göremedim. Hayırlısı olsun inşallah
helin2 Mavilio2 canım ben mi benzettim bilmiyorm sanki biraz benm usg ile benziyor yani yada ben benzettim anlamıyorum pek🥰 sende benzetirsen doktor bana kız dedi eğer benziyorsa 🥰