Yarenkocaak crochetbusra teşekkür ederim Büşra Hanım. Ani olunca inanın hatırlamıyorum hersey hızlı ilerledi. Genel 1 saat olmuştur. Çocuk hemen çıkıyor ama dikiş bölümü uzun sürüyor. Rahat olun cidden bende aşırı korkuyordum ikiz nasıl olucak derken gayet güzel geçti.
semiii 06f şuanlık benim hastalık geçmişim olduğu için perinataloji 7de takipteyim yani belli bir hoca yok ama zahid hocaya 2 kere denk geldim iyi bir hoca
Yarenkocaak 06f çok şükür bugün 6.günüm zaman geçtikçe daha iyiye gidiyorum. Tabi bu süreçte annem ve eşimden destek alıyorum bu çok önemli. Surecim bekledigimden iyi geçti filtre kahve, filtre ve bol su içtim. Öyle bas ağrısı felan yaşamadım.
Yarenkocaak 06f Amin inşAllah , rahat olun cidden herkesin deneyimi kendine onda olacak diye bende de olacak beklemeyin. Olumlu düşünmeye çalışın.
06f Yarenkocaak bu aralar doğum stresi yaşıyorum gerçekten daha çok zamanımı var 24. haftadayım ama elimde değil bunalım gibi bir şey fakat iyi düşünmem lazım bir de benim bacağımda kalça tarafında platin var galiba sezaryen olabilirim doktor öyle dedi yani tam kesin bir şey de demedi ama bakalım artık hayırlısı olsun
Yarenkocaak 06f geçmiş olsun öncelikle sizin için hangisi daha iyi olursa umarım öyle geçer ama inan keyfini çıkarın stres yaparak bu güzel anı mahvetmeyin. Sonlara doğru zaten agirlastikca nasıl olursa olsun alsınlar oluyor insana ve cesaret felan geliyor. Birde benim ani olunca o an o kadar sakin oldum ki ben bile şaşırıyorum bazen. Sezeryan sonrası için zor kalkması etmesi.. ama zaman geçtikçe iyileşiyorsun birde bebisinizi kokladıkça hepsi geçiyor 🥹🌸
Minikcivciviimm Senacanblt_ merhaba bir şey sorucam zahit hocadan randevuları saat kaça aldınız sabahtan mı ogleden sonra mi
Minikcivciviimm Senacanblt_ anladım ben aldım öğleden sonraya hani belki sabahtan kendin bakıyodur ogleden sonra olmaz vs bilemedim ama napsam değiştirsem mi
Senacanblt_ Minikcivciviimm valla ne yalan söyleyim hiç gitmedim öğleden sonrası için dediğim gibi ama burdaki birkaç yorum da hep olduğunu yazmışlardı