Mervezngn 10. Haftadayım 3 gündür karnımın alt kısmında sızlama zonklama aniden giren sancılar oluyor doktor rahim büyüyor agrı normal demişti ama bunlar can yakıcı agrılar. Randevuma 1 hafta var ama içim içimi yiyor bişey mi oldu diye zaten 21 haftalık bi kaybım var bunada bişey olucak diye aklım çıkıyo
Aygl Mervezngn normal benimde 20 haftam hala ayni durul söz konusu rahil buyumesi gerilmesi vs sebeplerden kaynaklı daha önceki kaybiniz nedenki peki
Nurrrrr Mervezngn canım doktorun dediği doğru yani burda şimdi biri sana olumsuz. Birşey söylerse inanacakmısın ? Herkesin ağrısı herşeyin sızısı farklıdır ve bünye dahada farklıdır bence siz şuan bunları düşünerek bile strese giriyorsunuz yapmayın sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı için olumsuzluğa kapılıp stres yapmayın kendize ve bebişinize yazık hayırlı sağlıklı doğumlar İnsallah 👍🏻💜
BBusraa Mervezngn herhangi bir kanama lekelenme olmadıgı sürece bence önemli değildir ama içim rahat etsin dersen bir acile git istersen
Deletedmom381 Mervezngn İlk zamanlar rahim genişlemesine bağlı olarak normal olduğu kabul edilir ama her ağrı bunu mu gösterir bilinmez tabii en sağlıklı cevabı doktor verebilir kendini kasma gidebilecek durumdaysan randevunu bekleme kadın doğum acile gözük canım. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah. 🙏🙏
Mervezngn Nurrrrr tam tersi olumlu mesaj alıp rahatlamak icin yazdım kendi kendime kuruntu yaptım baya
Mervezngn BBusraa önceki gebelikte agrı kanama olmadığı icin 3 hafta boyunca öldüğünü anlamamıştım. Yine öyle olur diye korkuyorum açıkçası
BBusraa Mervezngn anladım evet insan gerçekten kötü hissediyor ama kötü düşünme yine de bu tarz seyler gebelik belirtisi zaten. Ani ölümlerde bir belirti genelde olmuyor dediğin gibi insallah sağlıkla kucagına alırsın 🙏
AygyulSina Mervezngn adet agrisi gibi agrin olmask normal her haftada olucak ilerleyen haftalardasa son haftalarda yalanco sancinda olucak
031965 melegmgeliyor0 10. Haftada sağlık ocağı kalp atışı duyamaz, ben 18 haftalık filandım zamanı var dediler. 20lerden sonra sağlık ocağı kalp atışına bakabiliyor yanılmıyosam. Cihazları buna müsait
Yalinn8 Mervezngn dr un dogru soylemis canim rahim buyudugu icin agrilar batmalar olucak hep, dayanilmaz olursa ya da kanama olursa mutlaka dr a görun
031965 Doktor ne dediyse odur. Sancına sebep bişey görse söylerdi rahim sürekli büyüyor bu ağrıyı ilerde de yaşayacaksın içini ferah tut 🙏🏻
Smiley87 Mervezngn 16 haftaya kadar zaman zaman şiddeti artan adet ağrısı gibi ağrılar oluyor canım , rahim büyüdüğü içinmiş , ben de her iki hamileliğimde de yaşadım , kanama olmadığı sürece korkma Allah’a emanet 🤗
ZhrSn Mervezngn gayet normal sancıların benimde vardı canım doktor magnezyum verdi kaşlarımın gevşemesi için beni rahatlattı
Seerdaay Mervezngn ben de 10 Haftalığım hafif ağrılar arada batmalar oluyor bir çok yerde bunun rahim büyürken normal oldugunu okudum😊